Haberler

Kütahya'da "Kapatıyoruz" İzdihamı

Kütahya'da, bir firmanın mobilya ve elektrikli ev eşyalarını 3'te 1 fiyatına satacağını duyurduğu mağazada indirimden yararlanmak isteyen yüzlerce vatandaş, izdihama yol açtı

Kütahya'da, bir firmanın mobilya ve elektrikli ev eşyalarını 3'te 1 fiyatına satacağını duyurduğu mağazada indirimden yararlanmak isteyen yüzlerce vatandaş, izdihama yol açtı.

İstanbul, İzmir ve Kayseri'de bulunan ve kapatılacakları için toptan indirim yapan fabrikaların ürünlerini alan firma, birkaç gün öncesinden Kütahya-Afyonkarahisar Çevre Yolundaki akaryakıt istasyonundaki binada 3'te 1 fiyatına satış yapacağını duyurdu.

Satışa başlanmasından önce vatandaşların mağazanın önüne gelmesi nedeniyle uzun araç kuyrukları oluştu ve trafik akışında aksaklıklar yaşandı.

Vatandaşlar, saat 10. 30'da mağazanın açılmasıyla birlikte içeri alınmaya başlandı. Bu sırada yaşanan kısa süreli izdiham, mağaza görevlilerinin müdahalesiyle sona erdi.

İçeri alınan vatandaşlar, yatak odası takımlarından yemek odası takımlarına, oturma gruplarından sehpalara kadar mağazada bulunan ürünleri inceledi ve satın aldıkları ürünlerle kasalar önünde kuyruklar oluşturdu. Yoğunluk nedeniyle zaman zaman oluşan izdihamlara görevliler müdahale etti.

Mağazada, yatak odası takımı 590, yemek odası takımı 390, koltuk takımı 295, genç odası takımı 390, tablet bilgisayar 299, televizyon sehpası 45, uyku seti 29 liradan satışa sunuldu.

Kütahyalı vatandaşlar çoğunlukla 20 liraya satılan zigon sehpalar ile fiyatı 39 lira olan fırınlara ilgi gösterdi. Kimileri ise satın aldığı küçük boyutlu mobilya ürünlerini araçlarına kadar omuzlarında taşıdı.

Firma görevlisi Ahmet Pektaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, kapatılan mağazalardan temin ettikleri ürünleri şimdiye kadar 28 ilde satışa sunduklarını, 29'uncu il olarak Kütahya'ya geldiklerini söyledi.

Kütahya'ya 3 bin kalemden oluşan 48 tır dolusu malzemeyle geldiklerini belirten Pektaş, "Ekonomik kriz ya da başka sebeplerle fabrika kapanmış, götürüp yakacaklarına biz ucuza alıp halkla buluşturuyoruz. Burada olduğu gibi her tarafta halkın ilgisiyle karşılaştık. Halkımız memnun, kapanan fabrikaların yetkilileri memnun, biz de memnunuz" dedi.

Pektaş, mağazanın yaklaşık 20 gün açık kalacağını sözlerine ekledi.

- KÜTAHYA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title