Haberler

Kütahya AK Parti'den Kınama ve Başsağlığı Mesajı

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda meydana gelen terör saldırısını kınadı.

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen terör saldırısını kınadı.

Çetinbaş, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen ve 36 kişinin hayatını kaybettiği ve 147 kişinin de yaralandığı hain terör saldırıyla ilgili bir kınama mesajı yayınladı.

Terörün sadece Türkiye değil, tüm dünya için bir tehdit unsuru olduğunu ifade eden Başkan Çetinbaş, "Hangi amaç ve gruba hizmet ederse etsin, terörün her türlüsünü lanetliyoruz. Kanlı terör örgütleri son olarak İstanbul'da hain bir saldırı gerçekleşti. Masum insanlarımızın canına kast eden hain terör örgütlerini şiddetle lanetliyoruz. Atatürk Havalimanı'ndaki saldırı sadece Türkiye'ye değil, tüm dünyaya yönelik bir eylemdir. Dünya, teröre karşı birlik olmalı ve insanlığın huzuru için mücadele vermelidir. Şahsım ve partim adına hain saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza şifa ve milletimize sabır diliyorum" ifadelerini kullandı. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Çetinbaş AK Parti Türkiye Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title