Haberler

Kuşadası'ndaki Toprak Kayması

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde 14 Kasım'da bazı mahallelerde toprak kayması sonucu tahliye edilen evlerle ilgili kararın bilirkişinin hazırlayacağı rapordan sonra verileceği bildirildi.

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Kadınlar Denizi Mahallesi sanayi sitesi çevresindeki Mücella Emgin, Dergah ve Özgür sitelerinin bulunduğu alanda toprak kayması sonucu tahliye edilen evlerle ilgili kararın, hazırlanan bilirkişi raporundan sonra verileceği bildirdi.

Hasar gören binalardan tahliye edilerek otellere yerleştirilen vatandaşları ziyaret eden Kayalı, burada yaptığı açıklamada, hiçbir vatandaşın mağdur edilmeyeceğini, sorunun bir an önce çözülmesi için inceleme raporunun beklendiğini söyledi.

Vatandaşların, evleri ile ilgili şikayet ve beklentilerini dinleyen Kayalı, gerekli teknik incelemelerin devam ettiğini, ilk iş olarak oradaki elektrik sorununu çözeceklerini belirterek "Siz moralinizi bozmayın, evlerinizin tadilatı mümkünse tadilatı gerçekleştirilecek. Eğer olmuyorsa başka konutlara yerleştirileceksiniz. Kimse mülkiyet hakkınızı elinizden alamaz. Size evlerinizle ilgili net bilgi veremiyorum,  ODTÜ'nin yaptığı incelemelerin değerlendirmelerini bekliyoruz. Rapor 15 gün içerisinde elimizde olacak, biz de o rapora göre değerlendirmemizi yapacağız" dedi.

Kuşadası ilçesinde, Kadınlar Denizi Mahallesi sanayi sitesi çevresinde 14 Kasım'da toprak kayması sonucu Mücella Emgin, Dergah ile Özgür sitelerindeki apartmanlarda risk taşıyan 63 daire ile bir cami mühürlenmiş, dairelerde oturanlardan 183'ü otellere yerleştirilmişti. - Aydın

Kaynak: AA / Güncel

Fatih Deniz Özer Kuşadası Kayalı Aydın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı var mı? Fenerbahçe nasıl şampiyon olur? Şampiyonlukta ikili averaj mı genel averaj mı? Ligde puanlar eşit olursa kim şampiyon olur 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title