Haberler

Kuşadası'ndaki Hayvan Katliamları İçin Suç Duyurusu

Kuşadası’nda son 10 gün içerisinde yaşanan ve kamuoyundan büyük tepki alan kedi-köpek katliamlarının önlenmesi ve sorumluların bulunması için Av. Ömer Günel, suç duyurusunda bulundu.

Kuşadası'nda son 10 gün içerisinde yaşanan ve kamuoyundan büyük tepki alan kedi-köpek katliamlarının önlenmesi ve sorumluların bulunması için Av. Ömer Günel, suç duyurusunda bulundu.

Kuşadası Yılancı Burnu ve çevresinde son günlerde site sakinleri ile turistik tesis sahiplerine ait kedi ve köpeklerin zehirlenerek, öldürüldüğü ortaya çıkmış, bu katliamlar hayvan severlerin büyük tepkisiyle karşılaşmıştı. Hayvan severlerin yaptığı araştırmada, katliam görüntüsü veren insanlık dışı zehirleme sonucu, bir kısmı zehirlendikten sonra çuvallara doldurulmuş 35 kedi ve 7 köpeğe ulaşılmıştı. Kuşadası'nda hayvan severleri ayağa kaldıran ve hiçbir önlem alınmayan kedi-köpek katliamlarının ardından geçen dönem Kuşadası Belediye Başkan aday adayı ve eski belediye meclis üyesi Av. Ömer Günel, sosyal medya hesabından açıklama yaparak," İlk mesai gününde suç duyurusunda bulunacağım. Bu vahşeti yapan her kim ve kimlerse onları nefretle kınıyorum ve Allah a havale ediyorum " şeklinde yaşanan vahşete sert bir tepki göstermişti.

Bayram tatilinin bitmesinin ardından Av. Ömer Günel, hayvanseverlere verdiği sözü tutarak, ilk mesai gününde Kuşadası Adliyesi'ne gitti ve yaşanan hayvan katliamlarının sorumlularının bulunması amacıyla, Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Yaşananları bir vahşet olarak değerlendiren Av. Ömer Günel, " Hayvan sevgisini daha da aşılamamız gerekirken, bir vahşet ile karşı karşıyayız. Ne yazık ki, ilgililer gerekli önlemi almadığı için vahşetin boyutları büyüyor. Sadece yılancı burnu mevkiinde değil, başka noktalarda da benzer vahşetle karşılaşıyoruz. Hayvanlara yönelik bu vahşi yöntemler Kuşadası'na yakışmıyor. Bu katliamı yaratanlar mutlaka bulunmalı ve bedelini ödemelidir. Cumhuriyet Savcılığı'na gerekli suç duyurusunda bulundum. Bu vahşeti yaratanların peşini bırakmayacağım, sonuna kadar takipçisi olacağım " dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ömer Günel Kuşadası Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title