Haberler

Kuşadası Ege Ports, Avrupa'ya Model Oldu

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Deniz Ticareti Genel Müdürlüğü ile Hollanda arasındaki "2getthere Maritime/ Focus on Turkey" programı kapsamında, Hollanda Amsterdam Liman yetkilileri Kuşadası'na geldi.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Deniz Ticareti Genel Müdürlüğü ile Hollanda arasındaki "2getthere Maritime/ Focus on Turkey" programı kapsamında, Hollanda Amsterdam Liman yetkilileri Kuşadası'na geldi.

Ulaştırma Denizcilik Haberleşme Bakanlığı (UDHB)  Deniz Ticareti Genel Müdürlüğü bünyesinde yapılan program kapsamında, genel müdürlük yetkilileri ile birlikte Hollanda Amsterdam Limanı İş Geliştirme Genel Müdürü Jan Egbersten, Proje Müdürü Otto Heeres ve 6 kişilik heyet, Kuşadası Ege Ports yolcu limanını ziyaret etti.

Model işletme

Heyeti karşılayan Kuşadası Ege Ports Yolcu Limanı Genel Müdürü Aziz Güngör, yaptığı açıklamada,  Global Liman İşletmeleri çatısı altında Ege Ports Kuşadası Yolcu Limanı'nın hizmet kalitesi ile Avrupa da model liman işletme olarak kabul edildiğini belirtti. Güngör, "Global Liman İşletmeleri çatısı altında Ege Ports Kuşadası Yolcu Limanı'nın hizmet kalitesi ile Avrupa da model liman işletmesi olarak kabul edilmesi ülkemiz adına ve bizler adına guru vericidir. İşletmemizin uluslararası standartlarda oluşturulan işletim yönetimi ile bu başarıyı sağladık" dedi.

Misafir heyete Ulaştırma Denizcilik Haberleşme Bakanlığı adına refakat eden, Deniz Ticareti Genel Müdürlüğü yetkilisi Bülent Sönmez de açıklamasında  Bakanlıkları ile Hollanda tarafı arasında sürdürülen ikili izleme programının devam ettiğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Sürdürülebilir denizcilik sektörü, limanlar ve hinterland bağlantılarına ilişkin Hollanda'dan gelen heyet, alacakları deneyimleri ve bu gelişmeleri ülkelerinde kullanıp kullanılamayacağını, çalışmaları esnasında raporlayacaktır. Anılan faaliyet esnasında Amsterdam Limanı yetkilileri, Türkiye'de kruvaziyer limanlar konusunda gerçekleştirilecek görüşme ve işbirliğinin, ülkemizin en önemli kruvaziyer limanlarından biri olan Ege Porst kruvaziyer limanı olarak uygun görmüştür. Ege Ports, kruvaziyer liman işletmeciliğinde model liman işletmelerinden birisi, örnek model alınabilecek bir limandır."

Kaynak: AA / Yerel

Amsterdam Kuşadası Hollanda Ege Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title