Haberler

Kurtarma Timleri Güneşlenip Eğlendiler

Güncelleme:

Bu Sezon 333 Kişiyi Boğulmaktan Kurtaran Tim, Sahillerin Boş Olmasıyla Bol Bol Güneşlenme Ve Eğlenme Fırsatı Buldu.

Kandıra sahillerinde görev yapan kurtarma timi yine görev başındaydı. Ancak Kocaelililerin ilgi göstermediği sahillerde kurtarma timi sezonun en rahat hafta sonunu geçirdi.

SEZONUN 11. HAFTASI DA GERİDE KALDI

Kocaeli İtfaiyesi ve gönüllülerden oluşan kurtarma timi sezonun 11. haftasında da Kandıra sahillerinde nöbet tuttu. Vatandaşların ilgi göstermediği sahillerde boğulma vakası yaşanmazken, kurtarma timi gün boyu güneşlenme fırsatı buldu. Sezon boyunca hayat kurtaran kurtarma timleri böylelikle son iki haftadır sahillerin boş olmasıyla güneşin ve sahilin tadını çıkardı.

KURTARMA TİMİNE İŞ DÜŞMEDİ

Kocaeli İtfaiye Dairesi Başkanlığı'na bağlı ekipler ile Kocaeli İl afet ve Acil Durumlar Müdürlüğü, AKUT Kocaeli Şubesi, Mahalle Afet Gönüllüleri Derneği, Gönüllü İtfaiyeciler ve diğer gönüllüler sezonun 11'inci haftasında yine Kandıra sahillerinden nöbetteydi. Sezonun geride kalan 10 haftasında büyük özveriyle çalışan kurtarma timi 333 kişiyi hayata bağlamıştı. Sezonun 11'inci haftasında ise kurtarma timine hiç iş düşmedi. Kurtarma timinin nöbet tuttuğu boş sahillerde herhangi bir boğulma vakası yaşanmadı.

59 KİŞİ GÖREV YAPTI

Can kurtarma timi sahiller boş olmasına rağmen teknik personel ve cihazlarla yine görevdeydi. Seyrek'te 5, Bağırganlı'da 5, Sarısu'da 7, Kumcağız'da 22 ve Cebeci'de 20 kişi olmak üzere 59 kişi ile görev yapan kurtarma timi 6 adet ambulans, 5 adet arazi aracı ve 4 adet zodyak bot, 2 adet ATV, 2 adet otobüs, 1 adet jet-Ski ve bir dalgıç aracıyla hizmet verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

Bakan Şimşek konutta yeni düzenlemeyi duyurdu: İsteyene gelir isteyene ev

Bakan Şimşek konutta yeni düzenlemeyi duyurdu: İsteyene gelir isteyene ev

G.Saray maçından önce yapılan ödemeler kafaları karıştırmıştı! Konyaspor Başkanı sessizliğini bozdu

G.Saray maçından önce yapılan ödemeler kafaları karıştırmıştı! Konyaspor Başkanı sessizliğini bozdu

Bakmadan Geçme

Erbaaspor Muşspor maçı CANLI izle! (HD) 26 Mayıs Erbaaspor Muşspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Erbaaspor - Muşspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Erbaaspor - Muşspor maçı nereden izlenir? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi hangi tarihte, ayın kaçında ödenecek 2024? Popeyes boykot mu? Popeyes İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Popeyes Türk malı mı, sahibi kim? Bugün Fenerbahçe'nin maçı var mı? Bugün hangi Fenerbahçe maçı var, hangi kanalda? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı nereden izlenir? Gülşehir Belediyesi hangi parti? Gülşehir Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2024 İstanbul Gülşehir yerel seçim sonuçları! Atamalar akademi eğitim başarı puanı ile mi yapılacak? Öğretmenlik atamaları nasıl yapılacak? 25 Temmuz hangi burç? 25 Temmuz'ta doğanlar hangi burç oluyor? 25 Temmuz tarihi hangi burç olur? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı hangi statta oynanacak? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı nerede oynanıyor? BİNGÖL'DE DEPREM Mİ OLDU SON DAKİKA! Bingöl'de ne kadar, kaç büyüklüğünde deprem oldu? Rüzgar Kızılcık Şerbeti'nden ayrılıyor mu? Rüzgar Kızılcık Şerbeti'nden neden ayrılıyor, sebebi ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 26 MAYIS 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 26 Mayıs Pazar hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi
Hamas, attığı füzelerle İsrail'in kalbini hedef aldı! Tel Aviv'de siren sesleri duyuldu

Hamas, attığı füzelerle İsrail'in kalbini hedef aldı! Tel Aviv'de siren sesleri duyuldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title