Haberler

Kurt: "Çiftçiye Rekor Destek Verdik"

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Hasan Basri Kurt, AK Parti döneminde çiftçiye 13 yılda nakit 1 milyar 200 milyon liralık rekor bir şekilde hibe desteği verildiğini söyledi.

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Hasan Basri Kurt, AK Parti döneminde çiftçiye 13 yılda nakit 1 milyar 200 milyon liralık rekor bir şekilde hibe desteği verildiğini söyledi.

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Hasan Basri Kurt, seçim çalışmalarını Vezirköprü ilçesinde sürdürdü. Hasan Basri Kurt, AK Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Halil İbrahim Doğan ve teşkilat üyeleri ile birlikte ilçede esnaf gezisi yaptıktan sonra kırsal mahalleleri dolaştı.

AK Parti döneminde çiftçiye 13 yılda nakit 1 milyar 200 milyon liralık hibe desteği verildiğini belirten Hasan Basri Kurt, "Mazot desteğini de ilk kez AK Parti başlattı. Kimyevi gübre desteğini köylümüze doğrudan ödedik. Hayvancılık, tohum, fidan, tarımsal sigorta, toprak analizi, kırsal kalkınma ve birçok destekle üretimi teşvik ettik. Samsun'da çiftçimize toplam 74 milyon 200 bin liralık mazot desteği yaptık. 69 milyar 400 milyon liralık gübre, 1 milyar 100 milyon liralıkta toprak analizi desteği ödedik. Samsun'da ruhsatlı alanlarda fındık üretimi yapan üreticimize son 5 yılda toplam 245 milyon lira destek ödemesi yaptık. 2002 yılında 16 milyar lira olan tarımsal kredi kullanım oranı 2014 yılında 383 milyon liraya çıktı. Et ve süt sığırcılığını teşvik ettik. Bu desteklerimiz bundan sonra da artarak devam edecektir" dedi.

"BÜYÜK TÜRKİYE DAVASININ PEŞİNDEYİZ"

Hasan Basri Kurt, değişik dönemlerde AK Parti gençlik kollarında görev yapan gençlerle buluştu. Kendisinin de AK Parti İstanbul gençlik kollarında teşkilat başkanlığı yaptığını belirten Kurt, "Zaman zaman hepimizin kişisel kırgınlıkları küskünlükleri olabilir. Ama bu dönem o kırgınlık ve küskünlükleri ortaya çıkarmak değil partimize sımsıkı sarılmak dönemidir. Bu seçimin önemini size anlatmaya gerek yok. Türkiye tarihinin en önemli seçimini yapacak. Biz bir dava partisiyiz. Büyük Türkiye davasının peşindeyiz. Sizlerden isteğim bu davayı öksüz ve sahipsiz bırakmamanız" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Basri Kurt Ak Parti Türkiye Samsun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title