Haberler

Kurşunlu Mahallesinde Kurulan Taş Ocağı Üretime Başladı

Güncelleme:

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Hekimhan ilçesi Kurşunlu mahallesinde kurulan taş ocağı tesislerinde incelemelerde bulundu.

İnceleme gezisine Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, bazı daire başkanları ve meclis üyeleri katıldılar.

Ağcan: Büyükşehir Belediyesi harıl harıl çalışıyor

Kurulan taş ocağı ve asfalt şantiyesinin kaliteli yol hizmetleri üreteceğine inandığını belirten Adil Ağcan, "Bu tesisin kurulacağını öğrendiğimiz ilk günden itibaren heyecanımız bir kat daha arttı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri şuan bölgemizin birkaç noktasında harıl harıl çalışıyor. Bu durum bizleri de, vatandaşlarımızı da mutlu ediyor. Bu çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır'a teşekkür ediyorum" dedi.

Yiğit: Bu tesisler Türkiye'ye örnek olacak

Malatya Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarının Türkiye'ye örnek olduğunu vurgulayan Hekimhan Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Nebi Yiğit, "Malatya'nın çehresini değiştiren Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır, o güzel çalışmalarının aynısını ilçelere ve kırsal mahallelere yapıyor. Ne kadar övünsek azdır. Kurulan bu tesisler, milletimizin refah seviyesini yükseltecek. Başkanımız Ahmet Çakır'a çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Çalık: Büyükşehir olunca ne değişecek diyenler bu tesisleri görmeli

Malatya'nın ilçelerine kurulan 16 taş ocağı ve asfalt şantiyelerinin, ilçelerde yapılması gereken altyapı ve yol sorunlarını ortadan kaldıracağını belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Büyükşehir Belediyesinin her ilçede, farklı noktalarda varlığını hissettirmesinin herkesi mutlu ettiğini söyledi.

Yapılan işin önemine değinen Çalık, "Köydes projesi kapsamında ilçelerimize geçmişte birçok hizmet ürettik. Büyükşehir Belediyemiz çıtayı daha yukarıya taşıyarak yerinde üretim yapıyor. Yani az maliyetle, kaliteli iş üretiyor. Büyükşehir olunca ne değişecek diyenler bu tesisleri görerek neyin değiştiğini ve nelerin olacağını buralara bakarak görebilirler. Bu sürecin güzel örneklerinden biri, şahsım ve Malatyalılar adına Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır'a teşekkür ediyorum" dedi.

Çakır: Kurşunlu Mahallesinde 60 kilometrelik yol yapılacak

İlçelerin tamamında taş ocağı ve asfalt şantiyeleri kurduklarını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Hekimhan'ın Kurşunlu Mahallesinde 60 kilometre'nin üzerinde yol yapılacağını belirterek bu yol ağının birçok mezraya hizmet edeceğini söyledi.

Seyyar konkasörün üretim açısından Büyükşehir Belediyesine zamandan tasarruf ettirdiğini belirten Başkan Çakır, "Bölgemizde yapacağımız yol çalışmalarının temel malzemesini üretiyoruz. Yeni aldığımız bu iş makineleri bize hem zaman kazandırıyor, hem de seri malzeme üretimi yapıyor. Taş ocaklarımızın tamamı hizmete girdiğinde bütün ilçelerimizin yol sorununu planlanan takvime göre ortadan kaldıracağız. Bu sorunlar çözüldükten sonra ilçelerimizde ulaşım daha da kolay olacak" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Çakır Kurşunlu Hekimhan Malatya Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

Bakmadan Geçme

11 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 11 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 11 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Maymunlar Cehennemi Yeni Krallık izle! (2024) Maymunlar Cehennemi Yeni Krallık filmi Türkçe dublaj full nereden izlenir? 11 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 11 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 11 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 11 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 11 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 11 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Erol Bilecik kimdir? Erol Bilecik hangi takımlı? Onaylı Randevu Sistemi ne zaman başlıyor? Yeni hastane randevu sistemi başladı mı? Altınay Savunma (ALTNY) halka arz sonuçları açıklandı mı? Güneş'te patlama mı oldu? ABD'de jeomanyetik fırtına çıktı
CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title