Haberler

Küre Kaymakamlığı Çanakkale Zaferi Konulu Panel Düzenledi

Küre Halk Eğitim Merkezi (HEM) Çok Amaçlı Toplantı Salonu’nda düzenlenen Panele konuşmacı olarak; Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Eğitim Fakültesi Dekanı B.Ünal İbret katılırken, oturum başkanlığını Erdal Arslan gerçekleştirdiği panele panelist olarak Taner Günal ‘’Çanakkale Zaferine Genel Bakış’’, Tuğba Güler ‘’ Çanakkale’yi Destanlaştıran Ruh’’, Mikail Bayram ‘’Türkülerle Çanakkale ‘’ ve Büşra Turhan ‘’ Çanakkale’yi Destanlaştıran Kastamonu ve Küre’’ panel konularını dinleyicilere sundular.

Küre Halk Eğitim Merkezi (HEM) Çok Amaçlı Toplantı Salonu'nda düzenlenen Panele konuşmacı olarak; Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Eğitim Fakültesi Dekanı B.Ünal İbret katılırken, oturum başkanlığını Erdal Arslan gerçekleştirdiği panele panelist olarak Taner Günal "Çanakkale Zaferine Genel Bakış", Tuğba Güler " Çanakkale'yi Destanlaştıran Ruh", Mikail Bayram "Türkülerle Çanakkale " ve Büşra Turhan " Çanakkale'yi Destanlaştıran Kastamonu ve Küre" panel konularını dinleyicilere sundular.

Panele,Basın İlan Kurumu Müdürü Yaşar Kuru,K.Ü Eğitim Fakültesi Dekanı B.Ünal İbret, Küre Kaymakamı Şahin Kazancı, daire amirleri, okul müdürleri,öğrenciler ve davetliler katıldı. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erdal Arslan Küre Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title