Haberler

Kurban Bayramı'na Doğru

AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya ve MHP Kırşehir Milletvekili Cemil Yıldırım Türk, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya ve MHP Kırşehir Milletvekili Cemil Yıldırım Türk, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çetinkaya, mesajında halkın ve tüm İslam aleminin bayramını kutladı. Kültür ve inanç dünyasının çok önemli günlerinden olan bayramların beraberlik, kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma gibi özellikleri ile önemli bir yere sahip olduğunu belirten Çetinkaya, Allah'a yakınlaşma, itaat ve teslimiyetin simgesi olan Kurban Bayramı'nın dayanışmanın yoksul, yetim ve öksüzleri gözetmenin en güzel örneklerinin sergilendiği günler olduğunu vurguladı.

Çetinkaya, şunları kaydetti:

"Kurban Bayramının dargınlık ve kırgınlıkların unutulmasına, toplumsal birlikteliğin pekişmesine, saygı ve hoşgörünün daha da gelişmesine vesile olması temennisiyle; bütün vatandaşlarımızın ve İslam aleminin Kurban Bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyor, bayramın bütün insanlığa barış, rahmet ve huzur getirmesini diliyorum."

MHP Milletvekili Kırşehir Milletvekili Türk

Milletvekili Cemil Yıldırım Türk de bayramın Türkiye'ye barış ve huzur getirmesini diledi.

Yaşanan terör olayları ve yapılan hain saldırılar nedeniyle, 30 Ağustos Zafer Bayramı'ndan sonra Kurban Bayramı'na da Türkiye'nin bayram sevincinde uzak, buruk bir şekilde girdiğini aktaran Türk, şu ifadelere yer verdi:

"Terörün tırmandığı, ekonomik ve sosyal politikaların alt üst olduğu, hemen hemen her alanda pek çok sorunların arttığı bir ortamda Türkiye, Kurban Bayramı'nı kucaklamaktadır. Bayramlar, dini ve milli duyguları canlandıran, akrabalık bağlarını güçlendiren, komşuluk ilişkilerini geliştiren ve toplumsal hayatımızı canlandıran en önemli günler arasında yer almaktadır. Birlik ve beraberliğimizi güçlendiren, dayanışma ve paylaşma duygularımızı geliştiren, insanları neşelendiren bayramların, ülkemizde birlik ve beraberlik, barış ve huzura vesile olmasını dilerim. Başta Kırşehirli hemşehrilerimiz olmak üzere milletimizin Kurban Bayramı'nı kutlarım."

Kaynak: AA / Yerel

Cemil Yıldırım Türk Kurban Bayramı Ak Parti Kırşehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title