Haberler

Kurban Bayramı'na Doğru

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Bursa temsilciliği, 99 farklı ülke ve bölgede gerçekleştirilmesi planlanan Kurban Bayramı organizasyonu çerçevesinde Pakistan, Sudan, Gürcistan ve Gambiya için kurban bağışında bulunan vatandaşların kurbanlarını kesecek.

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Bursa temsilciliği, 99 farklı ülke ve bölgede gerçekleştirilmesi planlanan Kurban Bayramı organizasyonu çerçevesinde Pakistan, Sudan, Gürcistan ve Gambiya için kurban bağışında bulunan vatandaşların kurbanlarını kesecek.

Bursa İHH Başkanı Hüseyin Kaptan, yaptığı yazılı açıklamada, bayram arifesinde Bursa İHH'dan 4 ülkeye uçacaklarını ve yapılan bağışları yerine ulaştırmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Kurban bağışında bulunan vatandaşlardan aldıkları vekaleti yerine getirmek için çalışmalara başladıklarını vurgulayan Kaptan, şunları kaydetti:

"Bu yıl Pakistan, Sudan, Gürcistan ve Gambiya'ya gideceğiz. Gittiğimiz ülkelerde kesilecek olan kurbanların kesim ve dağıtım organizasyonunda bizzat görev alarak emanetleri yerine ulaştıracağız. Kurban hisse bedeli şu anda 550 TL civarında. Artık Kurban Bayramı'na sayılı günler kaldı. Çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Kurban bağışında bulunmak isteyen vatandaşlarımızın 20 Eylül 2015 Pazar günü de çalıştığımızı bilmelerini istiyorum. Ayrıca 23 Eylül'de de Kurban Bayramı arifesi olan Çarşamba günü de bağışları kabul edeceğiz."

Kaynak: AA / Yerel

Kurban Bayramı Gürcistan Pakistan Sudan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title