Haberler

Kurban Bayramı'na Doğru

Kırklareli'de İl Hayvan Sağlık Zabıtası Komisyonu oluşturuldu

Kırklareli'de İl Hayvan Sağlık Zabıtası Komisyonu oluşturuldu.

İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Hayvan Sağlığı, Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürü Şerafettin Uçar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Vali Yardımcısı İsmail Gültekin başkanlığında kurulan komisyonun, Kurban Bayramı öncesinde birtakım tedbirler alacağını söyledi.

İl Hayvan Sağlık Zabıtası Komisyonu'nun her yıl kurulduğunu ifade eden Uçar, "Komisyon, Kurban Bayramı öncesinde hayvan hastalıklarına karşı gerekli tedbirleri ve ticari faaliyetlerle ilgili birtakım kararlar alıyor. Komisyonun aldığı kararlar mutlak uygulanır ve alınan kararlara uyulmadığı hallerde cezai işlem uygulayabilir" diye konuştu.

Uçar, Vali Yardımcısı İsmail Gültekin başkanlığında kurulan komisyonun, Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hakan Keçeci, Sağlık Müdürü Metin Bozkır, Defterdar Sacide Şakar ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ömer Lütfi Mor'dan oluştuğunu kaydetti. - Kırklareli

Kaynak: AA / Yerel

Şerafettin Uçar Kurban Bayramı Kırklareli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title