Haberler

Kur'an-I Kerim Okumayı Öğrenip, Sertifikalarını Aldılar

Adıyaman İl Müftülüğü tarafından Yenipınar Camisi'nde yetişkinlere yönelik düzenlenen 2014 yılı Kur’an kursuna katılan 19 kursiyer, cami Kur’an öğretim katılım sertifikası aldı.

Adıyaman İl Müftülüğü tarafından Yenipınar Camisi'nde yetişkinlere yönelik düzenlenen 2014 yılı Kur'an kursuna katılan 19 kursiyer, cami Kur'an öğretim katılım sertifikası aldı.

Öğrenmenin ve okumanın yaşı olmadığını ifade eden Yenipınar Camisi İmamı Mehmet Korkmaz, "İl Müftülüğümüz bünyesinde her yıl olduğu gibi bu yılda yetişkinlere yönelik Kur'an kursumuz 1 Ocak 2014 tarihinde başladı. 25 kişinin katıldığı kursumuz 15 Mayıs tarihinde sona erecek. Kursumuza kısa bir süre kalasıya eğitimlerimiz neticesinde 19 kursiyerimiz Kur'n-ı Kerim'i okumaya başladı. Başarılı olan kursiyerlerimize belgelerini verdik. Burada bizim için belge almaktan öte belirli bir yaşa gelmiş olan vatandaşlarımızın Kur'an-ı öğrenmeye çalışması, öğrenmesi bizleri sevindirmektedir. Yaklaşık 5 ay boyunca büyük bir sabır ve özveriyle kursumuz devam etti. Öğrenmenin yaşı yoktur. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu dönemde yaşı itibarıyla ben öğrenemem diyen kursiyerlerimiz oldu ama çok şükür büyük bir azimle Kur'an-ı okumayı başardılar. Kurs sonunda belge alan kursiyerlerimiz ben nasıl olsa Kur'an-ı okumayı öğrendim deyip ihmal etmemeli, her fırsatta okumalı daha da ilerletmeli. Çünkü Kur'an-ı Kerimi uzun süre okumadı mı çabuk unutulur. O nedenle sürekli okumalıyız. Yüce Rabbim herkese Kur'an-ı Kerim'i okumayı, anlamayı nasip etsin. Bu vesileyle düzenlediğimiz kurslara destek olan İl Müftülüğümüze, kursa katılan bütün kursiyerlerimize ve bizlere destek olan basın kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Kur'an-ı Kerim'i okumayı öğrenmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden kursiyerler ise, kendilerini bu imkanı sunan İl Müftülüğü'ne, Yenipınar Camisi İmamı Mehmet Korkmaz'a ve cami müezzini Mustafa Şeker'e teşekkür ettiklerini söylediler. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Korkmaz Adıyaman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title