Haberler

Kur'an-ı Kerim Okumada Bursa Birincisi İznik'ten

Kur’an-ı Kerim Okuma Yarışması’nda Bursa birincisi olan Saffet Aslan’ı İznik Belediye Başkanı Osman Sargın küçük altın ile ödüllendirdi.

Kur'an-ı Kerim Okuma Yarışması'nda Bursa birincisi olan Saffet Aslan'ı İznik Belediye Başkanı Osman Sargın küçük altın ile ödüllendirdi.

İznik Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Saffet Aslan, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette İznik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Semerci, İznik Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ahmet Yıldırım, Kur'an-ı Kerim Yüzünden Okuma Yarışması hakkında bilgi verdi. 13 imam hatip lisesi okulunun katıldığı yarışma da Bursa il birincisi olan İznik Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Saffet Aslan'a Başkan Sargın, küçük altın ve çini hediye etti.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, "Saffet kardeşimizi bu güzel birinciliğinden dolayı kutluyorum. İlçemiz'i Bursa'da temsil etmesi bizleri onurlandırdı. Ayrıca Bölge yarışmalarında Bursa ve İznik'i en güzel şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Öğrencimizi yetiştiren tüm öğretmenlerimizi de tebrik ediyorum. Rabbim güzel ve bülbül sesli gençlerimizin nesillerini çoğaltsın. Rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun" dedi.

Aslan, Bursa birincisi olarak 24 Nisan 2016 tarihinde Düzce'de yapılacak Bölge yarışmasında Bursa'yı temsil edecek. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Yıldırım Osman Sargın İznik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title