Haberler

'Kupadan Sonra Transfere Yoğunlaşacağız'

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, "Ligde kalan 4 maçımızı kazanarak üst sıralara çıkmak istiyoruz" dedi.

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, sadece kupaya odaklanmadıklarını belirterek, "Ligde kalan 4 maçımızı kazanarak üst sıralara çıkmak istiyoruz" dedi. Hacısalihoğlu, kupa maçının ardından transfer çalışmalarına hız vereceklerini de vurgulayarak, "İlk etapta bir stoper ve forvet alacağız" diye konuştu.

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Pazartesi günü oynanacak olan Eskişehirspor maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Tesislerde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hacısalihoğlu, ligde kalan 4 maçın da kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, "Trabzonspor'un ligde alacağı her maçın ayrı bir önemi var. Ancak gerek basın mensuplarında, gerekse taraftarlarda ve camiada sadece kupaya bir yönelme var. Bütün konsantre o yönde. Ama biz Eskişehirspor maçına da ondan sonraki maçlara da çok önem veriyoruz. Hem ekonomik olarak, hem itibar ve prestij olarak, hem de klasmanda alacağımız yer açısından bu maçların önemi var. Şu anda tek düşüncemiz Eskişehirspor maçını kazanmak" dedi.

"FUTBOLCU ALMA VE GÖNDERME KONUSUNDA HOCAMIZ TAM YETKİLİ"

Ömer Aysan'ın sözleşmesinin feshedilmesinde Şenol Güneş'in doğru karar verdiğine inandıklarını da vurgulayan Hacısalihoğlu, şöyle konuştu: "Şenol hocayla anlaştığımız günlerde, kendisine verdiğimiz sözler vardı. Bunlardan biri de gönülden Trabzonsporlu olduğuna inandığımız bir teknik adamla çalışmanın rahatlığı içerisinde hareket etmekti. Bu nedenle futbolcu alma veya gönderme konusunda tüm yetkileri hocamıza vermiştik. O da kendi görüşleri doğrultusunda bu işi tartıp, biçip Trabzonspor'un menfaatlerini göz önüne alarak Ömer Aysan'ın gönderilmesi konusunda bir karar verdi. Biz de bunu tartışmasız uyguladık. Yönetim kurulu olarak hocamızın doğru karar verdiğine inanıyoruz."

"SANKİ BAŞBAKAN, FENERBAHçE VE FEDERASYON BAŞKANI İSTİYOR DA TRABZONSPOR KARŞI çIKIYOR GİBİ BİR ORTAM OLUŞTURULDU. BU KESİNLİKLE YANLIŞ"

Hacısalihoğlu, kupa finalinin Şanlıurfa'da oynanması konusunda kendilerinin hep yanlış anlaşıldığını ve yanlış aktarıldığını da ifade ederek, "Trabzonspor'un haberi olmadan bir değerlendirme yapılarak kupa finalinin Urfa'da oynanmasına karar verildi. Bizim bu konudaki tepkimiz, kararın emri vaki olmasına yönelikti. Yoksa Urfa'da oynamaktan yana her hangi bir çekincemiz veya itirazımız yok. Urfa veya Türkiye'nin diğer her bir ili bizim için önemlidir. Orada da oynamaktan son derece mutlu oluruz. Bu yanlış aksettirildi. Sanki Başbakan, Fenerbahçe ve Federasyon Başkanı bunu istiyor da Trabzonspor karşı çıkıyor gibi bir ortam oluşturuldu. Bu kesinlikle yanlış. çünkü biz olayın uygulanış şekline karşıydık. Maçın Urfa'da oynanacak olması kesinleştikten sonra burada oynamaktan mutlu olacağımızı açıkladık. Urfaspor Kulübü de ve Urfa Valisi de bize yakın ilgi ve destek veriyor. En son Urfaspor kendi otobüsünü bize tahsis etti. Bundan çok mutlu olduk. Biz de buna karşılık Urfaspor kulübünü kardeş kulüp ilan ettik. Geçmişte Şanlıurfaspor'da çalışmış Trabzonlu bir teknik adamımız var. Şanlıurfaspor iyi ilişkiler içerisinde olduğumuz bir kulüp. Urfa'da her hangi bir problem veya sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyoruz" dedi.

Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun tadilata girdiğini de belirten Hacısalihoğlu, " Denizlispor maçını tadilat nedeniyle burada oynamayacağız. Bu maçın İstanbul'da oynanmasına Federasyonun izin vereceğini düşünüyoruz. Her iki takım açısından klasman derecisi açısından çok fazla önem arz etmeyen bir maç olacak ama biz tüm maçlarımızı kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz" diye konuştu.

"HUTCHİNSON TRANSFERİ GERçEKLEŞMEDİĞİ İçİN üZGüNüZ"

Uzun zamandır peşinde oldukları Kanadalı orta saha oyuncusu Atiba Hutchinson'un PSV ile anlaşmasına üzüldüklerini de söyleyen Hacısalioğlu, şu ifadeleri kullandı: "Hutchinson son aldığımız habere göre PSV Eindhoven ile anlaştı. Demek ki Trabzonspor doğru tespitler yapıyor ve doğru arayışlar içerisinde. Hutchinson, Fransa ve Almanya'dan da bir çok kulübün talip olduğu bir isimdi. Geçen sezon başında çok yüklü bir bonservis bedeli teklif etmemize rağmen gelmemişti. Transferi gerçekleşmediği için üzgünüz. Ama ilgilendiğimiz oyuncuların başında yer alıyor ifadesi doğru değil. Biz gelecek yıl için öncelikli olarak stoper ve forvet arıyoruz. Orta sahaya ise alternatif isimler bakıyoruz. Bunların bir kısmı kamuoyuna yansıyan, bir kısmı ise bilinmeyen oyuncular. Türkiye kupası finalini arzu ettiğimiz gibi tamamladıktan sonra transfere daha çok yoğunluk vererek istediğimiz transferleri yapmayı arzu ediyoruz."

CALE'NİN YERİNE FERHAT GÖREV YAPACAK

Eskişehirspor ile oynanacak olan maçta sarı kart cezalısı olduğu için oynamayacak olan Hırvat futbolcu Cale'nin yerine bu maçta Ferhat Öztorun'un görev yapması bekleniyor. Antrenmanlarda bu futbolcuyla özel olarak ilgilenen Güneş'in genç futbolcudan özellikle hücum organizasyonlarına daha fazla katkı yapmasını istediği öğrenildi. Bu arada bordo - mavili takımda Güneş'in son Kasımpaşaspor maçındaki kadrodan birkaç futbolcuyu kulübeye çekmesi bekleniyor.

ESKİŞEHİR YOLCULUĞU YARIN

Trabzonspor, Eskişehirspor ile yapacağı maç için yarın saat 16.30'da THY'ye ait özel uçakla bu ile hareket edecek. Bordo - mavililer bir gün konaklayacağı Eskişehir'de yapacağı maçın ardından saat 23.30'da yine THY'ye ait özel uçakla Trabzon'a dönecek.

Yunus Emre SEL / TRABZON, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz: 2 ay sonra Türkiye'ye döneceğim

Firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz: 2 ay sonra Türkiye'ye döneceğim

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title