Haberler

Kupada Maçın Ardından

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda Kastamonuspor 1966'yı 2-1 mağlup eden Karşıyaka'nın teknik direktörü Hüseyin Hamamcı, yakaladıkları net pozisyonları değerlendiremediklerini bildirdi.

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda Kastamonuspor 1966'yı 2-1 mağlup eden Karşıyaka'nın teknik direktörü Hüseyin Hamamcı, yakaladıkları net pozisyonları değerlendiremediklerini bildirdi.

Hamamcı, maçın ardından katıldığı basın toplantısında, Türkiye Kupası maçlarında sürpriz sonuçların alınabildiğini, grup müsabakalarına galibiyetle başladıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Müsabakada 2-0 öne geçtikten sonra oyunun kontrolünün ellerinde olduğunu kaydeden Hamamcı, şöyle konuştu:

"Daha sonra yediğimiz baskının ardından skor 2-1 oldu. Yakaladığımız net pozisyonlar vardı, bunları değerlendirmemiz gerekiyordu. Bunları iyi kullanamadık. Bunları değerlendirsek daha farklı sonuç çıkabilirdi. Her iki takım oyuncularını kutluyorum. Daha önce birlikte çalıştığım Ahmet Duman ve oyuncularına da başarılar diliyorum."

Kastamonu 1966 cephesi

Kastamonuspor 1966 Teknik Direktörü Ahmet Duman da iyi oynadıkları müsabakadan mağlup ayrıldıklarını söyledi.

"Oyunumuzun karşılığı mağlubiyet değildi" diyen Duman, şunları kaydetti:

"3. Lig ekibi olarak futbolun güzelliklerini sahaya yansıtmak istiyoruz. Maça da çok iyi başladık ancak bireysel hatalardan 2-0 geriye düştük. Skoru çevirmek için uğraştık ama başaramadık. Karşıyaka savunmasını aşamadık."

Kaynak: AA / Yerel

Türkiye Kupası Ahmet Duman Karşıyaka Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title