Haberler

Kumluca Yazır'da Kaçak Olduğu Tespit Edilen Yapılar Yıkıldı

Antalya’nın Kumluca ilçesi Yazır Mahallesi Keller mevkinde kaçak olarak yapıldığı tespit edilen ve encümence yıkım kararı verilen yapılar iş makineleriyle yıkıldıKumluca Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından daha önce kaçak olduğu gerekçesiyle tutanak tutularak durdurulan yapılar, encümen kararının ardından yıkıldı.

Antalya'nın Kumluca ilçesi Yazır Mahallesi Keller mevkinde kaçak olarak yapıldığı tespit edilen ve encümence yıkım kararı verilen yapılar iş makineleriyle yıkıldı

Kumluca Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından daha önce kaçak olduğu gerekçesiyle tutanak tutularak durdurulan yapılar, encümen kararının ardından yıkıldı. Yazır Mahallesi Keller mevkinde tapulu arazi üzerinde yapılan inşaat hakkında, Kumluca Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ekiplerinin kaçak yapı tespiti ve mühürlemesinin ardından, belediye encümeni tarafından verilen yıkım kararı jandarmanın güvenlik önlemleri altında, belediye ekiplerince uygulandı. Kaçak inşaatın yapıldığı arazi rutin olarak kontrol eden İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü ekipleri, daha önce mühürlenen yapılar dışında alanda kaçak yapılaşmanın devam ettiğini tespit ederek bu yapıları da mühürleyerek, tutanak tuttular.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, kaçak yapılaşmaya kesinlikle izin vermeyeceklerini, bu konuda ekiplerin rutin olarak ilçe sınırları içerisinde denetimlerini sürdürdüklerini söyledi. Belediye ekiplerinin bölgede ilk kaçak yapılaşmayı tespit ettikten sonra inşaatı mühürlediklerini ve tutanak tutarak belediye encümenine havale ettiklerini ifade eden Başkan Çetinkaya, belediye encümeninin yasal süreler içerisinde toplanarak söz konusun inşaat hakkında yıkım kararı verdiğini belirtti.

Başkan Çetinkaya, "Söz konusu inşaat ile ilgili daha önce tutulan ve encümenimizin aldığı yıkım kararını uyguladık. Geçtiğimiz günlerde bu inşaatla ilgili basında haberde çıktı. İlgili birimlerimiz bu haberi de ihbar kabul ederek inşaat bölgesinde incelemede bulundular. Bölgede kaçak yapılaşmanın devam ettiğini tespit ederek bu yapılar mühürlendi ve tutanakları tutularak belediye encümenine gönderilecek. Biz belediye olarak hiç kimsenin hukuk dışında bir yapılaşma yapmasına izin vermeyiz. Ancak bu konularda takip etmemiz gereken hukuki süreçler var. Bu süreçler çerçevesinde gereken tüm yaptırımları yapıyoruz" dedi.

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin kaçak yapılaşma ile ilgili yaptıkları son tespit hakkında, belediye encümenin vereceği kararı da uygulayacaklarını belirten Başkan Çetinkaya, bunun için encümen kararının beklediklerini bildirdi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüsamettin Çetinkaya Kumluca Belediyesi Antalya Yazır Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title