Haberler

Kumluca ve Finike'de Dershaneler Birleşiyor

Kumluca ve Finike'de faaliyet gösteren Akdeniz Çözüm Dershaneleri ile Sınav Dershaneleri birleşme kararı aldı.

Kamuoyunda dershane taslağı olarak bilinen ve 2015 yılının Eylül ayına kadar dershanelerin çeşitli eğitim kurumlarına dönüşmesini hedefleyen  tasarının TBMM'de kabul edilmesiyle, dershane sektöründe değişimler yaşanmaya başladı.

Uzun yıllardır Kumluca ve Finike'de faaliyet gösteren Akdeniz Çözüm Dershaneleri ve Sınav Dershaneleri, bundan sonraki süreçte birlikte hareket etme kararı alarak birleştiklerini bildirdiler.

Akdeniz Çözüm Dershanesi Müdürü İsmail Savran ve Sınav Dershanesi Kurucusu Osman Aydın, ortak yaptıkları açıklamada, uzun yıllardır Kumluca ve Finike'de eğitim öğretim adına başarılı çalışmalara imza attıklarını, sektörde yaşanan değişimle birlikte bundan sonra her iki dershane olarak güçlerini birleştirme kararı aldıklarını söylediler.

Akdeniz Çözüm Dershanesi Müdürü İsmail Savran, küreselleşen dünyada şirketlerin gelişen piyasa koşullarına göre yaptıkları işleri en verimli hale getirmek için çeşitli birliktelikler kurduklarını hatırlatarak, "Biz de her iki dershane olarak güçlerimizi birleştirerek bundan sonra tek çatı altında hizmet vermeye karar verdik. Her iki kurumun birleşmesinin Kumluca ve Finike'de eğitim öğretimin kalitesine olumlu yansıyacağını ümit ediyoruz. İlçelerimizdeki eğitimin kalite ve başarısı artacaktır. Bu birleşmenin eğitim camiamıza, öğrencilerimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyoruz" dedi.

Savran, konuşmasında birleşmenin 1 Haziran itibariyle gerçekleşeceğini, bu tarihten sonra Akdeniz Çözün ve Sınav Dershanelerinin tek çatı halinde faaliyetlerini sürdüreceğini bildirdi. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Kumluca Akdeniz Finike Eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title