Haberler

Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi İnşaatı

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, ilçede yapımı devam eden Akdeniz Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi'nin inşaatının tamamlanabilmesi için yaklaşık 600 bin liraya daha ihtiyaç olduğunu bildirdi.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, ilçede yapımı devam eden Akdeniz Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi'nin inşaatının tamamlanabilmesi için yaklaşık 600 bin liraya daha ihtiyaç olduğunu bildirdi.

Kumluca Eğitim Vakfı (KUMEV) yönetim kurulu üyeleri ve hayırseverler, Kumluca'da yapımı devam eden Sağlık Bilimleri Fakültesi'nin inşaat durumu görüşmek için toplandı.

Toplantıda konuşan ve inşaat hakkında bilgi veren Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, 2010 yılında başlayan inşaatın hayırseverlerin desteğiyle bugünkü duruma geldiğini, inşaatın tamamlanabilmesi için de yaklaşık 600 bin liraya daha ihtiyaç olduğunu söyledi.

Fakültenin eğitim öğretime başladığında batı Antalya'da ilk ve tek olacağını, hatta ileride bir üniversite kurulması durumunda bu üniversiteye altyapı hazırlayacağını kaydeden Çetinkaya, şöyle konuştu:

"Şu anda binanın iç ve dış cephe boyası, fayans işçiliği, asansör, odaların kapıları, sıva üstü sıhhi tesisatı kaldı. Bunun için yaklaşık 600 bin lira gibi bir paraya ihtiyacımız var. Bu inşaatın bu hale gelmesinde hayırseverlerimizin büyük desteği oldu. Bu konuda hayırseverlerimize ayrıca teşekkür ediyorum. Bu fakülte sadece bir kişinin değil, Kumluca'nın bir fakültesi ve eğitim kurumudur. İnşallah geri kalan eksiklerimizi de yine hayırseverlerimiz katkısıyla en kısa sürede tamamlayarak binayı üniversiteye teslim edeceğiz." - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Akdeniz Üniversitesi Hüsamettin Çetinkaya Antalya Kumluca Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title