Haberler

Kumluca'da İftarlar Hayırseverlerden

Kumluca Belediyesi tarafından organize edilen ve tüm giderleri hayırseverler tarafından karşılanan iftarlarda yemekler, kartlı sistemle dağıtılıyor.

Kumluca Belediyesi tarafından organize edilen ve tüm giderleri hayırseverler tarafından karşılanan iftarlarda yemekler, kartlı sistemle dağıtılıyor. Yaşlı ve yemek almaya gelemeyen vatandaşlara ise iftarları evlerine servis ediliyor.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, yaptığı açıklamada, ilçede yıllardır devam ettirilen iftar geleneğinin bu yıl da sürdürüldüğünü ve her gün yaklaşık bin 500 kişiye sıcak yemek verildiğini söyledi.

Geçmiş yıllarda iftarların çadırda verildiğini ve bazı insanların buraya gelemediğini ifade eden Çetinkaya, buna çözüm olarak yemekleri ailelere kartlı sistemle dağıttıklarını, yemeklerin aile ortamında yenmesini sağladıklarını vurguladı.

Dağıtılan yemeklerin pişirilmesi ve dağıtımının belediye ekiplerince gerçekleştirildiğine değinen Çetinkaya, şöyle konuştu:

"Yıllardır yemeklerin tüm masrafları ilçemizdeki hayırseverler tarafından karşılanmaktadır. Bu yıl da yine hayırseverlerimiz yemeklerin maddi yükünü üstlenirken, dağıtım organizasyonunu da belediye olarak bizler gerçekleştiriyoruz. Yemek dağıtım noktamızın dışında yaşlı ve yemek almaya gelemeyen vatandaşlarımızın evlerine ekiplerimiz servis ediyorlar. Bu yıl da iftar organizasyonumuza maddi manevi destek veren tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA / Yerel

Hüsamettin Çetinkaya Kumluca Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title