Haberler

Kumluca'da Bu Yıl İki Enduro Yarışı Düzenlenecek

Kumluca Belediyesinin desteğiyle bu yıl ilçede iki Enduro motor yarışı düzenlenmesi kararlaştırıldı.

Kumluca'da motokros yapan gençler, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya başkanlığında ilçede yapılması planlanan Enduro yarışları hakkında toplantı gerçekleştirdi.

Kumluca'da daha önce Beykonak Motorsporları Kulübü tarafından gerçekleştirilen Enduro yarışlarının, bundan böyle Kumluca Belediyesinin himayesinde yılda iki defa yapılması kararlaştırıldı.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, ilçede amatörce motorsporlarıyla uğraşan gençlerle düzenlediği toplantıda, gençlerin kendi aralarında gerçekleştirdikleri motorsporlarının bir disiplin altında, kurallı bir şekilde yapılması amacıyla ilçede Enduro yarışları düzenlemeye karar verdiklerini söyledi.

Beykonak Mahallesi'nde daha önce Enduro yarışları yapıldığını hatırlatan Çetinkaya, aynı şekilde aynı parkurda tekrar yarışların yapılmasını planladıklarını, bu yarışların Motorsporları Federasyonuna kayıtlı, federasyon takviminde yer alan yarışlar olmasını istediklerini belirtti.

Çetinkaya, şunları söyledi:

"İlçemizde yaklaşık 40 civarında gencimiz motorsporlarıyla amatörce uğraşıyor. Bu gençlerimize destek olmak, halkımızın farklı bir heyecan duygusunu motorsporları adı altında yaşamasını sağlamak amacıyla ilçemizde Enduro yarışı yapılmasına karar verdik. Ancak gençlerimiz bu yarışların yılda iki defa yapılmasını, bu konuda kendilerinin gerekli altyapıyı hazırlayacaklarını belirttiler. Bizde biri ilkbaharda, diğeri ise sonbaharda olmak üzere ilçemizde iki defa Enduro yarışı yapılmasına karar verdik. İnşallah bu yarışlar ilçemize artı değerler katar ve bu yarışları geleneksel olarak devam ettiririz."

Motorsporları yapan sporcular için ilçede uygun birçok parkur bulunduğunu ve bu parkurlarda gençlerin değişik zamanlarda antrenman yaptıklarını kaydeden Çetinkaya, Beykonak Mahallesi'ndeki yarış parkurunun ise yarışlar ve seyirciler açısından en iyi alan olduğunu ifade etti.

Çetinkaya, toplantının ardından bir süre Beykonak Mahallesi'ndeki Enduro yarış pistinde motokros sporcularının gösterilerini izledi ve kendisi de bir yarış motoruna binerek sporcularla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Hüsamettin Çetinkaya Beykonak Kumluca Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title