Haberler

Kumluca Belediye Meclisi Ekim Ayı Olağan Toplantısı Yapıldı

Kumluca Belediye Meclisi ekim ayı olağan toplantısında, belediyenin 5 yıllık stratejik planı ve 3 yıllık tahmini bütçesi görüşüldü.

Kumluca Belediye Meclisi ekim ayı olağan toplantısı, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya başkanlığında gerçekleştirildi.

Kumluca Belediyesi meclis toplantı salonunda yapılan ekim ayı olağan toplantısına 25 meclis üyesinin tamamı katıldı. Toplantının açılışında konuşan Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, planlı ve programlı çalışan her kurumun mutlaka bir stratejik planı olması gerektiğini belirtti.

Stratejik planın ilk defa hazırlanmış olmasının önemli olduğunu vurgulayan Çetinkaya, şöyle konuştu:

"Bu planda yapacağımız hizmetlerimizi önceden biliyor ve ona göre programlama yapıyoruz. Bu bizim vizyonumuz, halka yapacağımız hizmetlerin listesi gibi. Mutlaka aksilikler olacak, belki bazı hizmetlerimizde aksamalar olacaktır ama buna da hazırlıklı olduğumuz belirtmek isterim. Bugün stratejik planı meclis üyelerimizle görüşeceğiz ama bir başka güzellik daha var, önümüzdeki 5 yılda yapacağımız hizmetlerin yer aldığı bu stratejik planı 41 mahalle muhtarımızın da burada öğrenecek olması daha güzel."

Toplantıda görüşülen gündem maddelerinin tamamı oy çokluğuyla kabul edildi. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Hüsamettin Çetinkaya Kumluca Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title