Haberler

Kumbaşı Köprüsü Artık Daha Güçlü

Arifiye Kumbaşı Köprüsü’nde başlatılan çalışmaların tamamlandığını açıklayan Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, bölgede ulaşım güvenliğinin maksimum seviyeye ulaştığını kaydetti.

Arifiye Kumbaşı Köprüsü'nde başlatılan çalışmaların tamamlandığını açıklayan Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, bölgede ulaşım güvenliğinin maksimum seviyeye ulaştığını kaydetti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından ulaşım altyapısını güçlendirmeye yönelik başlatılan çalışmalar aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı'nca Arifiye Kumbaşı Köprüsü'nde başlatılan güçlendirme çalışmaları da tamamlandı. Kışlaçay, Kemaliye, Çınardibi, Karaçomaklar, Semerciler, Adliye, Muhammediye, Kirazca ve Karaçam mahalleleri arası ulaşımda kilit bir rol üstlenen köprünün korkulukları yenilendi; kolonları da güçlendirildi. Bölgede başlatılan çalışmalar kapsamında arter ve mahalle içi yollara sıcak asfalt atıldı.

Çalışmaları değerlendiren Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, "Büyükşehir Belediyesi olarak ulaşımda seçenekleri arttırma konusunda kararlı bir hizmet anlayışı izliyoruz. Ayrıca mevcut güzergahlar ve akslarda da ulaşım güvenliğini sağlamaya yönelik önemli çalışmaları hayata geçiriyoruz. Daha önce de Pamukova Çardak, Karapürçek Uludere, Geyve Köprüsü, Akyazı Çatalköprü ve Salihiye'de benzer çalışmaları hayata geçirmiştik. Akyazı Bedil Kazancı Köprüsü'nde ise çalışmalarda sona yaklaştık" diye konuştu.

Pistil değerlendirmelerinin devamında şu ifadeleri kullandı; "Ulaşımda vatandaş memnuniyeti Büyükşehir olarak en hassas olduğumuz konuların başında geliyor. Hemşerilerimizin olası mağduriyetler yaşamasını asla istemeyiz. Bunun için mevcut köprülerde gerekli iyileştirmeleri aralıksız sürdürüyoruz. Mahalleler arası ulaşımda merkez konumda bulunan köprüleri güçlendirerek ulaşımda güvenliği maksimum seviyeye taşıyoruz. Çalışmalarımız devam edecek. Kumbaşı Köprüsü yeni haliyle Arifiyeli hemşerilerimize hayırlı olsun." - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Arifiye Akyazı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title