Haberler

Kulüpler Arası Satranç Ligi Başladı

Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası Düzce il yarışmaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 18 Temmuz Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası Düzce il yarışmaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 18 Temmuz Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası Düzce İl Yarışmaları başladı. 8'er kişiden oluşan 12 takım 3 gün boyunca Düzce'nin en iyi satranç kulübü olmak için mücadele etti. Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası Düzce il yarışmalarının ilk 3 turu olan müsabakalara Sakarya ilinden bir kulüp de turnuvaya katıldı. İlk 2'ye giren Düzce takımları Türkiye Kulüpler Şampiyonasında ili temsil edecek. Müsabakaların ilk 3 turu 3-4 Mayıs tarihlerinde oynanırken son iki tur ise 1 Haziranda gerçekleştirilerek Düzce'nin en iyi satranç takımı belirlenecek.

Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası Düzce il yarışmalarına Düzce Belediye Gençlik ve Spor Kulübü, Sakarya Analiz Satranç SK, Düzce Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü, Düzce Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Gençlik ve Spor Kulübü, Düzce Olimpik Gençlik ve Spor Kulübü, Uzunmustafa İlköğretim Okulu Spor Kulübü, Düzce Teakwando Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü, Düzce 1907 Spor Kulübü, Dikmeli Köyü Gençlik ve Spor Kulübü, İbrahim Hoşver Ortaokulu Gençlik ve Spor Kulübü, Düzce Halk Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü, Yeni Vakıf Ortaokulu Gençlik ve Spor Kulübü katılıyor. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sakarya Türkiye Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title