Haberler

Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan 9 Belediye İçin 800 Bin TL Kaynak

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Nevşehir’deki 9 belediye ye turizm ve alt yapı çalışmaları için 800 Bin TL kaynak aktarıldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Nevşehir'deki 9 belediye ye turizm ve alt yapı çalışmaları için 800 Bin TL kaynak aktarıldı.

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri A.Erdal Feralan, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider tarafından yapılan açıklamaya göre, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Nevşehir'deki 9 belediyeye turizm projeleri için 800 Bin TL kaynak aktarıldı. Yapılan açıklamaya göre Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Uçhisar Belediyesine Turgut Özal, Yunus emre caddeleri, 2 ve 4. Güven sokaklar kaldırım ve yol düzenlemesi nedeniyle 110 bin TL, Mustafapaşa Belediyesi'ne kanalizasyon yapımı ve yol düzenlemesi çalışmaları için 300 bin TL, Karacaşar Belediyesi'ne Atarük Bulvarı, Cumhuriyet Meydanı kilitli parke ve taş döşemesi nedeniyle 50 bin TL, Ortahisar Belediyesi'ne yol düzenlemeleri nedeniyle 95 bin TL, Ürgüp Belediyesi'ne yol düzenlemesi çalışması için 50 bin TL, Çat Belediyesi'ne yol, kanalizasyon ve peyzaj düzenlemeleri nedeniyle 50 bin TL, Hacıbektaş Belediyesi'ne köy içi yolların kilitli parke taşı ile döşenmesi nedeniyle 50 bin TL, Başdere Belediyesi'ne cadde ve yol düzenlemesi nedeniyle 45 bin TL ve Çalış Belediyesi' yol ve kaldırım düzenlemeleri nedeniyle 50 bin TL kaynak aktarıldı. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ebubekir Gizligider Murat Göktürk Ak Parti Nevşehir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title