Haberler

Zonguldak'ta Yağmur Altında Haluk Levent Coşkusu

Güncelleme:

Zonguldak'ta düzenlenen otuz ikinci baston ve kültür festivalinde gerçekleşen Devrek baston ve kültür festivali Açıkhava Konserleri kapsamında sahneye çıkan Haluk Levent, sevilen şarkılarını seslendirdi. Yağmura rağmen alanı dolduran kalabalık, tüm şarkılara coşkuyla eşlik etti. 2 saatlik konserinin yarısında seyirciler arasında dolaşarak şarkılarını söyleyen Haluk Levent, hikayeleri ve sohbetiyle de sevenlerine keyifli dakikalar yaşattı.

Zonguldak'ta yağmur altında Haluk Levent coşkusu

ZONGULDAK - Zonguldak'ta düzenlenen otuz ikinci baston ve kültür festivalinde gerçekleşen Devrek baston ve kültür festivali Açıkhava Konserleri kapsamında sahneye çıkan Haluk Levent, sevilen şarkılarını seslendirdi.

Yağmura rağmen alanı dolduran kalabalık, tüm şarkılara coşkuyla eşlik etti. 2 saatlik konserinin yarısında seyirciler arasında dolaşarak şarkılarını söyleyen Haluk Levent, hikayeleri ve sohbetiyle de sevenlerine keyifli dakikalar yaşattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kültür Sanat

Haluk Levent Zonguldak Devrek Devrek Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title