Haberler

Yıldızlar Altında Sinema Keyfi

Güncelleme:

Başkent Ankara Kavurucu Sıcaklardan Yakınırken Yenimahalleliler, Açıkhavada Sinema Keyfiyle Serinliyor.

Yenimahalle Belediyesi geçen sene olduğu gibi bu sene de yaz aylarında eğlenceyi vatandaşın ayağına getirdi. Yenimahalleliler, Şentepe'den Çayyoluna 8 farklı yerde 10 farklı sinema filmi ile özledikleri Açık havada sinema keyfine doyacaklar. Sıcak yaz akşamlarında evlerine kapanmak istemeyen vatandaşlar, yıldızlar altında sinema izlemenin tadını çıkarıyor. Türk sinemasının değerli ve klasikleşmiş yapıtlarının yanı sıra gösterimden yeni kalkan filmleri dev ekranda izleme keyfi yaşayan Yenimahalleliler evlerinde değil açık hava sinemasında nefes derin bir nefes alıyor.

Patlamış mısırlar Belediye'den

Yenimahalleli hemşerilerinin geçmişte yaşadıkları gibi eğlenceli ve güzel akşamlar yaşamalarını istediklerini belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, " Birbirinden güzel 10 film vatandaşlarımızı yaz akşamlarında bir araya getiriyoruz. Sıcak akşamlarında Yenimahalleliler "Sinema Günleri" ile derin bir nefes alıyor. Geçen senede düzenlediğimiz Sinema Günleri Yenimahallelilerden tam not almıştık. Bu sene çok daha fazla sayıda filmi sinemaseverlerle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu. Başkan Yaşar'ın Yenimahallelilere bir hediyesi daha var. Yaşar, açık hava sinemalarına katılan vatandaşlara patlamış mısır da hediye edildiğinin de altını çizdi.

" Selvi Boylum Al Yazmalım " yarın Şentepe'de

İlk ayağı Çayyolu Atapark'ta başlayacak olan Sinema Günleri Ağustos ayının ilk haftasına kadar Yenimahallelileri bir araya getiriyor. Yenimahalle Belediyesi'nin düzenlediği Sinema Günleri, Beyaz Melekten Beynelmilel'e Selvi Boylum Al Yazmalım'dan Başka Dilde Aşk'a kadar birçok filmi Yenimahallelilerle buluşturmaya devam ediyor. Cuma akşamı Şentepe Pazar yerinde Selvi Boylum Alyazmalım, 07 Ağustos Cumartesi Cemre Parkında "120", 09 Ağustos Pazartesi günü Beştepeler Muhtarlık yanında " Pardon " isimli oyunlar saat 21.00 de dev ekranlarda Yenimahallelilerle buluşacak.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title