Haberler

Yenimahalle Belediyesi TUBİL Gençlik ve Çocuk Halk Dansları Topluluğu'ndan yıl sonu gösterisi

Güncelleme:

Yenimahalle Belediyesi'nin kurslarında eğitim alan çocuklar, bale ve halk oyunları alanında yeteneklerini sergiledi. TUBİL eğitmenlerinin hazırladığı yıl sonu gösterisinde 4-18 yaş arası minikler, izleyenlerden beğeni topladı.

Yenimahalle Belediyesi TUBİL Gençlik ve Çocuk Halk Dansları Topluluğu'nda eğitim gören küçük dansçılar, Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi'nde yıl sonu gösterisi yaptı.

Yenimahalle Belediyesi'nin kurslarında eğitim alan çocuklar, düzenlenen yıl sonu gösterisinde bale ve halk oyunları alanında yeteneklerini sergiledi. 60 çocuğa bale, 160 çocuğa da halk oyunları eğitimi veren TUBİL eğitmenlerinin hazırladığı ve bu yıl 12'ncisi düzenlenen yıl sonu gösterisinde 4-18 yaş arası minikler, izleyenlerden beğeni topladı.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Gerek dans gerek müzik gerekse tiyatro buluşmalarımız da eğitimlerimiz de devam ediyor. Halk dansları ve modern dans dallarında TUBİL'le Yenimahalleli her yaş grubundan çocuklarımıza eğitim veriyoruz. Belediyemizin halk dansları topluluğu olan TUBİL; ilçemizi ve ülkemizi gerek yurt içinde gerekse yurt dışında başarıyla temsil ediyor" dedi.

Kaynak: ANKA / Kültür Sanat

Yenimahalle Belediyesi Gençlik Çocuk Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title