Haberler

Venom 3 Çekimlerine Başlandı

Güncelleme:

Tom Hardy'nin başrolünde yer aldığı Venom serisinin üçüncü filmi için çekimlere tekrar başlandı. Film, 8 Kasım 2024'te vizyona girmesi planlanıyor.

Merakla beklenen Venom 3, Tom Hardy'nin başrol aldığı serinin bir sonraki bölümünü merakla bekleyen hayranlarını sevindirecek şekilde, spot ışıklarına muzaffer bir dönüş yapıyor. Filmin çekimlerine, yanai prodüksiyona tekrar başlandı.

Peki Venom 3 ne zaman çıkacak? İşte planlanan çıkış tarihi!

Şükran Günü ve sektördeki grevler nedeniyle verilen kısa bir aranın ardından, oyuncular ve ekip sete geri döndü ve 8 Kasım 2024'te vizyona girmesi planlanan Venom üçlemesinin son bölümü için hazırlanıyor.

Başroldeki anti kahramanı canlandırmanın yanı sıra yapımcı olarak da görev yapan Tom Hardy, heyecan verici haberi takipçileriyle paylaşmak üzere Instagram'ı kullandı. İlk Venom filminden yeni filme uzanan yolculuk için minnettarlığını ifade eden Hardy, simbiyotik karakterin hayata getirilmesinde önemli rol oynayan özverili ekiplere, oyunculara ve ekibe teşekkür etti. Sektörün zorluklarına değinen Hardy, engellerin aşılmasında zanaata duyulan tutkunun ve yıldız bir ekibin desteğinin önemini vurguladı.

Shrek'in 1995'teki test animasyonları ortaya çıktı! Efsane karakter başta böyle görünüyordu

Tom Hardy ve ilk kez yönetmenlik koltuğuna oturan Kelly Marcel tarafından kaleme alınan bir hikayeden türetilen Venom 3, hayranların sevdiği süper kahraman komedisinin yeni bir dozunu sunmayı vaat ediyor.

Daha önce 2021'de Venom: Let There Be Carnage'ın hikayesinde Hardy ile işbirliği yapan Marcel, Hardy tarafından yakın bir arkadaş ve yönetmenlik alanında yükselen bir yetenek olarak selamlanıyor. Filmin oyuncu kadrosuna Juno Temple ve Chiwetel Ejiofor katılırken, Temple başrolde yer alacak.

Çekimlerine Haziran ayında başlanan film, SAG-AFTRA grevinin başlamasıyla geçici bir engele takıldı. Başlangıçta belirsiz bir Ekim 2024 gösterimi için planlanan film, resmi olarak 12 Temmuz 2024'e ertelendi. Ancak, grevler bir gecikmeye daha yol açarak vizyon tarihini aynı yılın Kasım ayına çekti.

Hardy'nin Marcel'in yönetmenlik becerisine duyduğu hayranlık, Venom 3'ün dümenine geçtiği için onu överken açıkça görülüyor. Bir film yapımcısı olarak gelişiminden gurur duyduğunu ve gişe rekorları kıran bir süper kahraman filminin zorluklarının üstesinden gelirken onunla birlikte çalışma fırsatının tadını çıkardığını ifade ediyor.

The Witcher yazarından Netflix'e misilleme: "Beni yok saydılar!"

Hardy yaklaşan sinematik yolculuğa metaforik bir kadeh kaldırırken, hayranlar Venom 3'ün 8 Kasım 2024'te, her şeyin plana uygun gittiğini varsayarsak, simbiyotik destana heyecan verici bir son vaat ederek dişlerini sinemalara geçirmesini bekleyebilirler.

Kaynak: Shiftdelete / Kültür Sanat

Tom Hardy Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta yollar kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda alternatif yol güzergahları neler? 1 Mayıs Çarşamba hangi yollar açık? Lila Kağıt halka arz hangi bankalarda var, kaç lot dağıtacak? Lila Kağıt Halka arz fiyatı ne kadar? 2024 Simit Fiyatları: İstanbul ve Ankara'da Simit Ne Kadar? Nihal Candan tekrar cezaevine girecek mi? Nihal Candan yeniden içeri mi giriyor? Sedef Şahin kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sedef Şahin kaç yaşında, nereli? Sedef Şahin biyografisi! 1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? #128176 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title