Haberler

Türkiye'de İlk Kadın Kahraman Film 'Alya' Vizyona Girecek

Güncelleme:

Yönetmen Jandae Percem'in yönettiği bilim kurgu, aksiyon türündeki 'Alya' filminin oyuncu kadrosunda başarılı isimler yer alıyor. Film, Türkiye'de ilk kez özel güçleri olan bir kadın kahramanı konu alıyor.

Yönetmen koltuğunda Jandae Percem'in oturduğu bilim kurgu, aksiyon türündeki "Alya" filminin oyuncu kadrosunda Edis Görgülü, Jandae Percem, Hande Ataizi, Alper Atak, Gonca Vuslateri ve Beste Kökdemir gibi başarılı isimler yer alıyor.

17 Kasım 'da vizyona girecek olan 'Alya', Türkiye'de ilk kez özel güçleri olan kadın kahraman filmi olma özelliğini taşıyor.

edis-filmafis.jpg

Vizyon için gün sayan film inanılmaz aksiyon sahnelerine sahip. Bunlardan en dikkat çekeni ise, Jandae Percem'in Beste Kökdemir ile dövüş sahneleri ve Hande Ataizi'nin makineli tüfekle ateş ettiği sahneler.

HOLLYWOOD FİLMLERİNİ ARATMIYOR

New York ve İstanbul'da çekimleri gerçekleşen ve Türkiye'de türünün ilk örneklerinden olma özelliğini taşıyan filmin fragmanına "Hollywood filmlerini aratmıyor" şeklinde yorumlar yapıldı.

Sinemaseverlerin merakla beklediği film fantastik, aksiyon ve romantizm gibi birçok türü bünyesinde barındırıyor.

Kaynak: Magazinkolik / Kültür Sanat

Yönetmen Türkiye Sinema Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title