Haberler

Torbalı Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu Konseri

Güncelleme:

Torbalı Belediyesi bünyesinde çalışan Türk Halk Müziği Korosu, Gülşen Kutlu'nun da konuk olduğu bir konser verdi. Konseri Torbalı İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı, Cumhuriyet Başsavcısı ve Emniyet Müdürü de takip etti.

Torbalı Belediyesi bünyesinde çalışmalarını yürüten Türk Halk Müziği Korosu dün akşam konser verdi.  Türk Halk Müziği'nin sevilen isimlerinden Gülşen Kutlu da koronun konuğu oldu.

Torbalı Belediyesi bünyesinde çalışmalarını yürüten ve çalışmalarını mevsim başlarında verdiği konserlerle taçlandıran Türk Halk Müziği Korosu dün akşam müzikseverlerle buluştu. Şefliğini Ethem Kaya ve Tuğçe İpek Kaya'nın yaptığı Türk Halk Müziği Korosu, konserin ilk bölümünde solo ve koro performansıyla dinleyicilerle buluşurken, konserin ikinci bölümünde Türk Halk Müziği'nin unutulmaz isimlerinden Gülşen Kutlu koronun konuğu oldu. Gazi Çamlığı etkinlik alanındaki konserde, Kutlu sevilen türkülerini seslendirdi.

Konseri Torbalı İlçe Kaymakamı Ercan Öter, Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, Torbalı Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Güngör ve Torbalı Emniyet Müdürü Murat Muhittin Yener de takip etti.

Konserde dinleyicilere seslenen Gülşen Kutlu, "Muhteşem bir koro önünde sizlerle buluşmak gerçekten çok güzel bir duygu. Başta ilçe protokolümüz olmak üzere bizleri bu akşam yalnız bırakmayan değerli Torbalı halkına çok teşekkür ederim" diye konuştu.

Konser sonrası açıklamalarda bulunan Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin de şunları söyledi:

"Öncelikle değerli Torbalı halkımız sizlere çok teşekkür ederim. Bizleri bu akşam yalnız bırakmadınız. Sizler için getirdiğimiz çok değerli sanatçımız Gülşen Kutlu ve Türk Halk Müziği Koromuz bizlere unutulmaz anlar yaşattı. Bizler Torbalı Belediyesi olarak sanatın ve sanatçının yanındayız. Bizler siz değerli vatandaşlarımız için varız. Ne mutlu sizleri mutlu edebildiysek."

Torbalı İlçe Kaymakamı Ercan Öter yaptığı açıklamada, şöyle konuştu:

"Çok değerli sanatçımız Gülşen Kutlu üstadımızı burada dinlemek bizlere nasip oldu. Bu muhteşem sesi dinlemek herkese nasip olmaz. Muhteşem bir ses bizlere gerçekten unutulmaz bir gece yaşattı. Ayrıca şefimiz Ethem Bey'e değerli hocamız Tuğçe Hanım'a ve koromuza çok teşekkür ediyorum. Ayrıca korolarımızı oluşturan ve bizlere sanat dolu geceler yaşatan değerli Belediye Başkanımız Mithat Tekin'e çok teşekkür ederim."

Torbalı Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Güngör ise "Öncelikle bu güzel gecemizi oluşturan Gülşen hocamızı buraya getiren başkanımıza teşekkür ederim. Ben Gülşen hocamızın şarkıları ile büyüdüm. Türkülerini dinlediğiniz değerli sanatçımızın karşısında olmak da gerçekten çok farklı bir duygu. Bu güzel gecenin oluşmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: ANKA / Kültür Sanat

Torbalı Belediyesi Gülşen Kutlu Torbalı Gülşen Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title