Haberler

Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri 12. Yılını Taner Rumeli ile Kutluyor

Güncelleme:

Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri, kuruluşlarının 12. yıldönümünde oyuncu Taner Rumeli'yi ağırlayacak. Rumeli'nin tiyatro ve oyunculuk üzerine söyleşisi ve Quart Doğaçlama Tiyatro gösterisi 28 Temmuz Cuma günü saat 19.00'da gerçekleşecek.

Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri bu yıl kuruluşlarının 12'nci yıldönümünde düzenlenecek söyleşiyle oyuncu Taner Rumeli'yi ağırlayacak.

Tepebaşı Belediyesi her yıl binlerce kişinin faydalandığı Gençlik Merkezleri ile gençlerin gelişimine destek olmayı ve geleceklerine katkı sağlamayı sürdürürken, 12'nci yaşını kutlamaya hazırlanıyor. Bu çerçevede 29 Ekim Gençlik Merkezi'nde düzenlenecek etkinlikte oyuncu Taner Rumeli katılımcılarla buluşturulacak. Rumeli'nin tiyatro ve oyunculuk üzerine gerçekleştireceği söyleşisinin ardından ise Quart Doğaçlama Tiyatro gösterisi yapılacak. Tüm Eskişehir'lilere açık olacak söyleşi ve tiyatro gösterisi 28 Temmuz Cuma günü saat 19.00'da gerçekleşecek. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kültür Sanat

Tepebaşı Gençlik Rumeli Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title