Haberler

Tekirdağ'da Aile Çalıştayı düzenlendi

Güncelleme:

Tekirdağ Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından sosyal sorunların tespiti, çözümü, ailenin korunması, güçlendirilmesi ve sosyal refahın artırılması amacıyla 'Aile Çalıştayı' gerçekleştirildi. Ailelerin toplumun temel taşları olduğu vurgulandı.

Tekirdağ Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğünce sosyal sorunların tespiti, çözümü, ailenin korunması, güçlendirilmesi ve sosyal refahın artırılması için 'Aile Çalıştayı' düzenlendi.

Tekirdağ Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından sosyal sorunların tespiti, çözümü, ailenin korunması, güçlendirilmesi ve sosyal refahın artırılması amacıyla "Aile Çalıştayı" programı düzenlendi.

Tekirdağ Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ülkü Uslu, Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi'nde düzenlenen çalıştayda, yaptığı konuşmada, ailelerin toplumun temel taşları olduğunu ifade ederek, "Güçlü aile bağları, toplumun daha sağlıklı ve dengeli olmasını sağlar. Ailenin güçlendirilmesi, sağlıklı ve mutlu aile ilişkilerini teşvik etmek demektir. Aile içinde iyi iletişim kurma, birbirimize destek olma, sorunları çözme ve birlikte zaman geçirme gibi faktörler aile bağlarını güçlendirmeye yardımcı olur. Türkiye'nin yüzyılına ilerlerken ailelerimizin önemi, aile bağlarının güçlendirilmesi ve dayanışmanın vazgeçilmezliği üzerine düşünmemiz gerekiyor. Kültürel mirasımızı sürdüren, toplumsal değerleri aktaran ve dayanışmanın temelini oluşturan yapı taşları olmakla ailelere değer vermek, onları güçlendirmek ve dayanışmayı teşvik etmek, Türkiye'nin geleceğini daha parlak bir şekilde inşa etmemize katkı sağlayacaktır" diyerek aile içindeki dayanışma ve sevgi, toplumun genel dayanışmasının bir yansıması olduğunu aktararak, ailelerin güçlendirilmesi, toplumun geleceğini şekillendirmek açısından büyük bir öneme sahip olduğuna vurgu yaptı.

Programa, Uslu'nun yanı sıra Süleymanpaşa Kaymakamı Mustafa Güler ve kurum temsilcileri de katıldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kültür Sanat

Tekirdağ Aile Yerel Toplum Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title