Haberler

Tarsus'ta Atatürk'ün Vefatının 85. Yılı Anıldı

Güncelleme:

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Atatürk'ün vefatının 85. yılında Tarsus'ta düzenlenen anma programlarına katıldı. Protokol üyeleri, gaziler, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar, Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya geldi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 85. yılında Tarsus'ta anıldı. Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, protokol üyeleriyle birlikte çelenk sunma ve anma programlarına katıldı.

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Atatürk'ün vefatının 85. yılında Tarsus Kaymakamlığı tarafından düzenlenen çelenk sunma ve anma programlarına protokol üyeleri ile katılım sağladı. Protokol üyelerinin yanı sıra gaziler, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, kurum müdürleri, öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar, Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya geldi. Tören, çelenk sunumunun ardından saat 09.05'te sirenler eşliğinde gerçekleştirilen 2 dakikalık saygı duruşuyla devam etti. İstiklal Marşı'nın okunması sırasında göndere çekilen bayraklar yarıya indirildi. 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anma programları kapsamında, Anıtkabir'den teslim alınan Türk bayrağı Tarsus Kaymakamlığı'na teslim edildi.  Ardından, Ulu Önder'in anısına begonvil ve fidan dikimi etkinliği düzenlendi. Tarsus Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Atatürk Kütüphanesi açılışı gerçekleştirilirken, Tarsus Belediyesi Bandosu tarafından da "Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar" konseri düzenlendi.

Bozdoğan, Atatürk'ün fikirleri ve ilkeleri doğrultusunda hareket ettiklerini belirterek, "Atamızın bize bıraktığı cennet vatanı, onun fikirlerinden sapmadan her zaman koruyacak ve kollayacağız. Her 10 Kasım'da yüreğimiz burkulsa da hüzünlensek de Atamıza duyduğumuz özlemi her zaman yaşıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü her daim kalbimizde yaşatacağız" dedi.

"ONUN IŞIĞINDA İLERLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Her yıl 10 Kasım'da duyulan özlemi dile getiren Bozdoğan, "Atatürk'ün bize gösterdiği hedefe sadık kalarak, onun ışığında ilerlemeye devam edeceğiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 85. yılında, ona olan saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: ANKA / Kültür Sanat

Cumhuriyet Meydanı Haluk Bozdoğan Tarsus Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title