Haberler

Sümela Kültür Yolu Festivali Konserlerle Devam Ediyor

Güncelleme:

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Sümela Kültür Yolu Festivali'nde konserlerin yer aldığı 5. gün etkinlikleri büyük ilgi gördü. Şair Dursun Ali Erzincanlı ve ilahi sanatçısı Murat Belet'in sahne aldığı programda vatandaşlar keyifli anlar yaşadı. Ayrıca, şarkıcı Fatma Turgut da hayranlarıyla buluştu. Festival, çeşitli etkinliklerle 27 Ağustos'a kadar devam edecek.

Sümela Kültür Yolu Festivali'nin 5'inci günü konserlerle devam etti.

Kültür ve Turizm Bakanlığınca gerçekleştirilen "Sümela Kültür Yolu Festivali" kapsamında, Ayasofya Camisi avlusunda düzenlenen programda şair Dursun Ali Erzincanlı ve ilahi sanatçısı Murat Belet sahne aldı.

Erzincanlı ve Belet'in şiir ve ilahiler seslendirdiği programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Etkinlikler kapsamında ayrıca, şarkıcı Fatma Turgut ise Trabzon Fuar Merkezi'nde düzenlenen konserde hayranlarıyla buluştu.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konserde hayranları şarkıcıya eşlik ederek sevgi gösterisinde bulundu.

Sümela Kültür Yolu Festivali, Karadeniz Teknik Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'nde Samsun Devlet Opera ve Balesi Orkestrası tarafından düzenlenen "Cahit Berkay ile Yeşilçam Film Müzikleri" etkinliğiyle devam etti.

Etkinlikte Berkay, orkestra eşliğinde eserlerini sundu.

19 Ağustos'ta başlayan festival; konser, film gösterimleri, tiyatro ve sergi gibi çeşitli etkinliklerle 27 Ağustos'a kadar sürecek.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Kültür Ve Turizm Bakanlığı Dursun Ali Erzincanlı Fatma Turgut Turizm Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title