Haberler

Sivas'ta 'Bu Toprağın Sesi' adlı konser düzenlendi

Güncelleme:

Sivas'ta Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Devlet Türk Halk Müziği Korosu tarafından 'Bu Toprağın Sesi' adlı konser düzenlendi. Konserde, Serhan Çekem Köse ve Yüksel Yaşar Dilibal konuk ses sanatçısı olarak yer aldı. Koro şefi Solmaz Kadıoğlu yönetimindeki ses sanatçıları, Sivas başta olmak üzere Anadolu'nun farklı bölgelerinden türküler seslendirdi. Konseri, İl Kültür ve Turizm Müdürü Teoman Karaca, Devlet Türk Halk Müziği Koro Müdürü Davut Kaya ve vatandaşlar izledi.

Sivas'ta, Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Devlet Türk Halk Müziği Korosu tarafından "Bu Toprağın Sesi" adlı konser verildi.

Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde düzenlenen konsere Serhan Çekem Köse ve Yüksel Yaşar Dilibal konuk ses sanatçısı olarak katıldı.

Koro şefi Solmaz Kadıoğlu yönetimindeki ses sanatçıları, solo ve koro olarak Sivas başta olmak üzere Anadolu'nun farklı bölgelerinden türküler seslendirdi.

Konseri, İl Kültür ve Turizm Müdürü Teoman Karaca, Devlet Türk Halk Müziği Koro Müdürü Davut Kaya ve vatandaşlar izledi.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Kültür Ve Turizm Bakanlığı Yüksel Yaşar Davut Kaya Kadıoğlu Sivas Turizm Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title