Haberler

Sinop'ta Tuvalde Hayat Bulan Renkler Resim Sergisi Açıldı

Güncelleme:

Sinop İş Geliştirme Merkezi'nde yapılan 150 sanatsal eserin sergilendiği Tuvalde Hayat Bulan Renkler isimli resim sergisi Sinop Sabahattin Ali Kültür Merkezi'nde açıldı.

Sinop'ta "Tuvalde Hayat Bulan Renkler" isimli resim sergisi açıldı

SİNOP - Sinop'ta "Tuvalde Hayat Bulan Renkler" isimli resim sergisi açıldı.

Sinop İş Geliştirme Merkeziiçerisinde bulunan resim kursunda yıl boyunca 25 kursiyer ve resim öğretmeni Tuğba Özerol tarafından yapılan 150 sanatsal eser sergilendi. Sinop Sabahattin Ali Kültür Merkezinde açılışı yapılan sergi hakkında bilgiler veren Tuğba Özerol, "Bugün burada yetişkin öğrencilerimin yıl boyunca yaptığı yağlı boya eserleri sergilendi. Sergide toplamda 150 eser var. 25 öğrencim var. Sergimiz 3 gün açık kalacak. Kursiyerlerime yıl boyunca çalışmalarından dolayı çok minnettarım. Kendileri çok özveri ve emek göstererek çalıştılar. Çok güzel eserler ortaya çıkardılar. Güzel de bir eğitim aldıklarını düşünüyorum. Sinop halkı da sanatsever bir halk. Bunu artık hepimiz biliyoruz. Kendilerini sanatla buluşmaya davet ediyorum" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kültür Sanat

Sabahattin Ali Sinop Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title