Haberler

Siemens Sanat, Genç Yetenekleri Keşfediyor

Güncelleme:

Siemens Sanat, yedi yıldır Sınırlar Yörüngeler ile güncel sanatın genç yeteneklerini keşfediyor.

Siemens Sanat'ın genç sanatçıları desteklemek ve güncel sanat için bir platform oluşturmak amacıyla düzenlediği 'Sınırlar Yörüngeler' yarışması bu yıl yedinci kez gerçekleştirildi. Bu yılki 'Sınırlar Yörüngeler 13-14' yarışmasında başarılı bulunan yapıtların ikinci bölümünün sergilendiği 'Sınırlar Yörüngeler 14' sergisi 15 Haziran – 31 Temmuz 2013 tarihleri arasında Siemens Sanat'ta izleyicileriyle buluşuyor.

'Sınırlar Yörüngeler 14' sergisinde, on genç sanatçının yapıtları yer alıyor

Çelenk Bafra, Mürteza Fidan, Lora Sarıaslan, Ferhat Özgür ve T. Melih Görgün'ün yer aldığı 'Sergi Değerlendirme Kurulu' tarafından titizlikle yapılan değerlendirme sonucunda, "Sınırlar Yörüngeler 14" sergisinde çalışmalarına yer verilen genç yetenekler arasında Alpin Arda Bağcık, Mükerrem Baki, Gülşah Bayraktar, Baran Çağinli, Burak Kabadayı, Elif Köse, Ilgın Özer, Evren Selçuk, Özer Toraman, Egemen Tuncer bulunuyor.

Sergi Değerlendirme Kurulu üyelerinden T. Melih Görgün, Siemens Sanat'ın 2007 yılından beri her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği Sınırlar ve Yörüngeler yarışmasının, Türkiye'nin güncel sanat ortamında önemli bir yeri olduğunu belirtti. Görgün, bu yarışmanın genç sanatçıların yeni tartışma konuları yaratarak, kendilerini ifade edebilmeleri için olanak sunduğunu kaydetti.

'Sınırlar Yörüngeler 14' sergisi 15 Haziran - 31 Temmuz 2013 tarihleri arasında, haftanın her günü saat 10.00 - 19.00 saatleri arasında Siemens Sanat'ta ziyaret edilebilir.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Selçuk Özer Siemens Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title