Haberler

Şehir Hatları Vapurunda Canlı Şiir Dinletisi

Güncelleme:

En güzel İstanbul şiirleri İbrahim Sadri'nin canlı yorumuyla, Şehir Hatları vapurunda yolcularla buluştu.

Radyo Turkuvaz, Şehir Hatları AŞ ile gerçekleştirdiği ortak projede Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor. Ramazan ayı boyunca haftanın iki günü 17.00-19.00 saatleri arasında Şehir Hatları’nın yolcu vapurlarından canlı yayın gerçekleştiren Radyo Turkuvaz; 18 Temmuz Perşembe gününde de, Eminönü- Kadıköy seferini yapan Beyoğlu isimli yolcu vapurunda canli şiir dinletisine imza attı.

Şehir Hatları vapurlarında ilk kez gerçekleşen böylesi bir etkinlikte, Radyo Turkuvaz’ın genel yayın yönetmeni ve programcılarından İbrahim Sadri, sefer boyunca vapurda seyahat eden İstanbul’lulara Orhan Veli, Necip Fazıl, Attila İlhan gibi ünlü şairlerin İstanbul temalı şiirlerinden oluşan mini bir şiir dinletisi sundu. Yolcular tarafından büyük bir ilgi ile karşılanan dinleti; A haber ve Radyo Turkuvaz tarafından da canlı olarak yayınlandı.

Şehir Hatları genel müdürü Süleyman Genç’in de katıldığı dinleti,Beyoğlu vapuru Eminönü iskelesinden kalkıp Kadıköy iskelesine yanaşana dek devam etti. Şehir Hatları genel müdürü Süleyman Genç, etkinlikle ilgili olarak; ““ Ramazan boyunca Radyo Turkuvaz ile yaptığımız bu organizasyona devam edeceğiz, bizler Şehir hatları olarak bir çok sosyal etkinlik yapıyoruz ama bu bir başka oldu , İbrahim Sadri ve Radyo Turkuvaz ile gemimiz şenlendi” dedi.

Radyo Turkuvaz’ın Ramazan ayı boyunca Şehir Hatları vapurlarındaki etkinlikleri devam edecek. Haftada iki gün gerçekleşmeye devam edecek yayınlar boyunca programcı Nöbetçi Erdem ve Erdem Jr. Vapurda seyahat eden yolcularla keyifli söyleşiler gerçekleştiriyor.

Ayrıca 1 Ağustos’da Radyo Turkuvaz’ın tüm programcıları (İbrahim Sadri, Utku Erdoğan, Pınarating, Hop Dedik Ayhan, Gönül Dostu Füsun, Erdem Jr., Çiğdem İkiz, Kanki Canbaz, Aleyna ve Burcu) saat 17.00-19.00 saatleri arasında Eminönü-Kadıköy hattında İstanbullularla vapur buluşması gerçekleştirip, sohbet edecekler.

Kaynak: Star / Kültür Sanat

İbrahim Sadri İstanbul Kadıköy Eminönü Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title