Haberler

SAÜ Devlet Konservatuvarı Müzik Öğrenci Topluluğu'ndan Cumhuriyet'in 100. Yılına Özel Piyano Resitali

Güncelleme:

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Devlet Konservatuvarı Müzik Öğrenci Topluluğu, Cumhuriyet'in 100. yılı sanat etkinlikleri kapsamında piyano resitali düzenledi. Ünlü sanatçıların eserlerinin icra edildiği etkinlik, sanatseverlerden büyük beğeni topladı.

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Devlet Konservatuvarı Müzik Öğrenci Topluluğunca, Cumhuriyet'in 100. yılı sanat etkinlikleri kapsamında piyano resitali sunuldu.

SAÜ Turgut Özal Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte, V.A. Mozart, F. Chopin, A. Scriabin ve D. Schostakovich gibi ünlü sanatçıların seçkin eserleri piyanoyla icra edildi.

Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zerin Rasul tarafından sunulan resital, sanatseverlerden büyük beğeni topladı.

Etkinlik sonunda Rasul'a, SAÜ Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Dr. Nilgün Sazak ve Arş. Gör. Hacı Bekir Kurşunet tarafından plaket ve çiçek verildi.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Sakarya Üniversitesi Eğitim Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title