Haberler

Sarnıç Öykü Dergisi Sayı: 13 Kitabı

Sarnıç Öykü Dergisi Sayı: 13 Kitabı kitabının yazarları, yayınevi, baskı tarihi ve diğer tüm bilgileri. Sarnıç Öykü Dergisi Sayı: 13 Kitabı kitabının kısa özeti.

"Öykünün Odağı "Eylül - Ekim sayımızla birinci yılımızı doldurmuş bulunuyoruz. Aylık bir dergi olma ısrarımız dağıtımdaki güçlükler nedeniyle derginin kitapçı raflarında çok kısa denebilecek bir süreyle yer almasından ötürü okurun dergiyi bulamamasına neden oldu. Bu nedenle sarnıç Eylül - Ekim sayısından itibaren iki aylık bir dergi olarak yoluna devam edecek.Sarnıç Öykü'nün bundan böyle Dünya Süper Dağıtım tarafından minimum 300 noktaya ulaştırılacağını ve tüm D&R'lerde yer alacağını da müjdeleyelim.Artan sayfa sayımız bu sayımızdan sonra, dergimizin içeriğinde de bazı değişiklikler yapmayı olanaklı kılacak. Örneğin, bir Eleştiri / İnceleme bölümümüz olacak; bu bölümde sizlere daha çok öykü kitabı tanıtmayı hedefliyoruz.Sarnıç Öykü'nün Eylül - Ekim sayısı odağına Müge İplikçi'nin Tezcanlı Hayalet Avcıları'nı alıyor. Nil Sakman'ın İplikçi'yle yaptığı söyleşiyi, Veysi Erdoğan, Fadime Uslu ve Fuat Sevimay'ın kitapla ilgili inceleme yazılarını zevkle okuyacaksınızSarnıç Öykü'nün bu sayısında dört tane çeviri öykü var. Bunların ilki William Butler Yeats'ten "Kızıl Hanharan Öyküleri". Bu öykünün devamı sayılabilecek öyküleri de ileriki sayılarımızda yayımlayacağız. Diğer çeviri öyküler Steven Millhauser'dan "On üç Karım", Roddy Doyle'dan "İyileşme" ve William Carlos Williams'tan "Güç Kullanımı".Bu sayıda biri Behçet Çelik'ten olmak üzere tam on yedi öyküyü sayfalarımıza taşıyoruz. Sizleri keyifli bir okuma bekliyor.Damlalık'ta Billur Şentürk'ün Leyla Erbil'in anısına hazırladığı bir bölüm, kısa haberler ve Ferat Emen'le Notos'tan çıkan Hüsniye Hanım'ın Ağzı isimli kitabı üzerine yapılan bir söyleşi de yer alıyor.Kült kitap bölümünde Hande Gündüz, Juan Rulfo'nun efsanevi öykü kitabı Kızgın Ova'yı mercek altına alıyor.Öykü Vitrini'nde Erhan Sunar Hazlar ve Günler, Mehmet Fırat Pürselim HAH ve Neslihan Önderoğlu Baykuş Virane Sever kitaplarını inceliyor.(Tanıtım Bülteninden)

Yazar: Kolektif

Yayınevi: Alakarga Sanat Yayınları

ISBN: 2880000121068

Boyut: 16.0x24.0

Sayfa Sayısı: 144

Basım Yılı: Eylül 2013

Cilt Durumu: Ciltsiz

Kağıt Türü: 1. Hamur

Dil: Türkçe

Kaynak: Haberler.Com / Kültür Sanat

Müge İplikçi Eylül Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title