Haberler

    Şark Dişçisi

    Parası için evlendiği, kendinden yaşça büyük karısını her fırsatta aldatan Taparnigos'un hır gür içinde geçen mutsuz evliliğin çevresinde gelişir olaylar.

    Parası için evlendiği, kendinden yaşça büyük karısını her fırsatta aldatan Taparnigos'un hır gür içinde geçen mutsuz evliliğin çevresinde gelişir olaylar. Şark Dişçisi namıyla İstanbul'da hatırı sayıılır bir üne sahip dişçi Taparnigos çapkınlık ve hovardalık için kendisini Pera sokaklarına attığı bir gece öfkeli karısı Marta'nın kılık değiştirerek peşine düşmesi sonucu hayatının en zor saatlerini yaşayacaktır. Karısını aldattığı kadının kocası Tovmas'ın, zorla evlendirmek istediği kızının ve sarsak uşağının da araya girmesiyle işler içinden çıkılmaz bir dolantı komedyasına dönüşecek ve sonunda herkes hakkettiğini bulacaktır. Yazan: Hagop Baronyan Çeviren: Boğos Çalgıcıoğlu Yöneten: Engin Alkan Müzik: Selim Atakan Şarkı Sözleri : Engin Alkan Dokor ve Işık Tasarımı: Cem Yılmazer Kostüm Tasarımı: Tomris Kuzu Koreograf: Dicle Doğan Müzik Düzenleme: Burçak Çöllü Oynayanlar: Engin Alkan, Bedia Ener,Çağdaş Tekin, Deniz Gürsucu, Mert Tiryaki, Cansu Ecem Karabulut, Mesut Özsoy, Gökhan Kum, Hakan Kahraman, Suat Onur Çalık, Şeyma Gökçe Cengiz,Yüce Armağan Erkek, Ferya Soysal, Nihan Işık Orkestra: Erhan Can Dereçiçek, Boğaç, Batu Erol, Mevlüt Can Kaplan, Haydar Demir >Tam 15TL - İndirimli 10TL >Süre: 2 Perde / 3 Saat >15+ >15-25 yaş arası gençler ve 65 yaş üzeri tiyatroseverler, her cumartesi saat 15: 00'te sahnelenen matinemizi "askıda bilet" uygulamamızdan yararlanarak ücretsiz izleyebilirler.

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Engin Alkan İstanbul Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title