Haberler

Ressam Güneştekin'den Amerika'da Sergi

Güncelleme:

New York Marlborough Galeri'deki sergisi süren Güneştekin, Art Basel Miami Beach sanat fuarında ikinci sergisini açacak.

Ressam Ahmet Güneştekin, New York Marlborough Galeri'deki sergisine paralel olarak, Art Basel Miami Beach sanat fuarında ikinci sergisini sanatseverlerin beğenisine sunacak.

Dünyanın en önemli uluslararası sanat organizasyonlarından biri olan ve 1970'ten itibaren gerçekleştirilen Art Basel fuarı, Miami Beach dışında, Hong Kong ve İsviçre'de düzenleniyor. 3 yılda bir yapılan fuara, 2013'te 40 ülkeden 500 galeri ve 2 bin 500 sanatçı katılacak.

Güneştekin, dünya sanatının nabzını tutan Art Basel'in Miami Beach ayağına, Marlborough Galeri'nin fuar sergisi kapsamında katılacak. Miami'deki bu sergi, Ankara, Venedik, Spoleto (İtalya), İstanbul, New York ve Budapeşte sergileriyle birlikte Güneştekin'in bu yıl gerçekleştirdiği uluslararası alanda 8. sergisi olacak.

Eserlerinde renkli ve yoğun biçimsel kompozisyonlar üreten Batman doğumlu Güneştekin'in, 26 Kasım'da New York Marlborough Galeri'de açtığı ABD'deki ilk kişisel sergisi 4 Ocak 2014, Art Basel sanat fuarındaki sergisi ise 8 Aralık'a kadar ziyarete açık olacak. - İstanbul

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Ahmet Güneştekin New York Miami Basel Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title