Haberler

'Reptıle Youth' İlk İstanbul Konserinde John Lennon'ı Andı

Güncelleme:

4. "Avea Escape To Music" serisinin 7 Şubat, Cuma akşamı düzenlenen ilk konserinde Indie müzik tahtının yeni prensleri Reptile Youth sahne aldı.

AVEA ESCAPE TO MUSIC KAPSAMINDA KONSER VEREN 'REPTILE YOUTH'
İLK İSTANBUL KONSERİNDE JOHN LENNON'I ANDI!

4. "Avea Escape To Music" serisinin 7 Şubat, Cuma akşamı düzenlenen ilk konserinde Indie müzik tahtının yeni prensleri Reptile Youth sahne aldı. Enerjisi bir dakika bile düşmeyen bir performans sergileyen Reptile Youth, birbirinden hareketli parçalarıyla izleyenlere unutulmaz bir akşam yaşattı

Bu yıl 4.'sü düzenlenen "Avea Escape To Music" serisinin ilk konseri 7 Şubat, Cuma günü Roxy'de gerçekleşti. Danimarkalı Mads ve Esben'den oluşan Reptile Youth, kendilerinin de dahil olduğu dört kişilik bir ekiple İstanbul'lu hayranlarıyla ilk kez buluştu.

Grup iki buçuk aylık bir aradan sonra turnesine İstanbul ile yeniden başladı. Konserde önümüzdeki ay yayınlanması beklenen "Rivers That Run For A Sea That Is Gone' adlı yeni albümlerinden yepyeni şarkılara da yer veren Reptile Youth, enerjisi bir dakika bile düşmeyen bir performans sergiledi.

Reptile Youth'un solisti Mads, şarkı aralarında kısa ve keyifli konuşmalarıyla geceyi daha da renklendirdi. Şarkılarını sık sık seyircilerin arasına karışarak seslendiren Mads ve grubun diğer üyeleri dinleyenlerine unutulmaz bir konser verdi.

Reptile Youth, John Lennon'un 1971 tarihli efsanevi albümü Imagine'de yer alan unutulmaz klasik 'Gimme Some Truth'u da yorumlayarak Beatles'ın ünlü üyesini sahnede andı.

4. Avea Escape To Music serisi konserleri önümüzdeki günlerde tüm hızıyla devam edecek.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

John Lennon Avea Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title