Haberler

Pursaklar Yaz Konserleri'nde Ekin Uzunlar Karadeniz şarkılarıyla unutulmaz bir gece yaşattı

Güncelleme:

Pursaklar Belediyesi tarafından düzenlenen yaz konserlerinde ünlü şarkıcı Ekin Uzunlar'ın Karadeniz şarkılarıyla vatandaşlar unutulmaz anlar yaşadı. Ekin Uzunlar'ın sahne performansıyla coşan hemşehrilerimiz, konserin keyfini çıkardı.

Pursaklar Belediyesi tarafından düzenlenen yaz konserlerinde ünlü şarkıcı Ekin Uzunlar'ın Karadeniz şarkılarıyla vatandaşlar unutulmaz anlar yaşadı.

Pursaklar Belediyesi, Pursaklar Yaz Konserleri ile vatandaşlara müzik dolu günler yaşatmaya devam ediyor. Pursaklar Belediyesi önünde gerçekleştirilen konserde Ekin Uzunlar, muhteşem sahne performansı ve sevilen şarkılarıyla alanı tıka basa dolduran vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı. Sevilen şarkılarını kemençesi eşliğinde seslendiren Uzunlar'a hayranları da eşlik etti.

"Ekin Uzunlar'ın sahne performansı ile biraraya gelen hemşehrilerimizin uyumu muhteşemdi"

Pursaklar'da vatandaşların Ekin Uzunlar konseri ile unutulmaz bir yaz akşamını daha geride bıraktığını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, "Ekin Uzunlar'ın sahne performansı ile bir araya gelen hemşerilerimizin uyumu muhteşemdi. Göstermiş olduğu üstün performansla ilçemizi coşturan Ekin Uzunlar'a ve yoğun katılım gösteren tüm hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızı kültür ve sanat etkinlikleriyle buluşturmaya, ilçemizin kültürel zenginliğini ortaya çıkarmaya devam edeceğiz" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kültür Sanat

Pursaklar Belediyesi Karadeniz Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title