Haberler

Polonya Kraliçesi Marmaris'te Seçildi

Renkli görüntülere sahne olan yarışmada Joanna Chrustowska, Polonya'nın en güzel kızı unvanını kazandı

Marmaris'te düzenlenen Polonya Güzellik Yarışması'nda Joanna Chrustowska birinci olarak kraliçe tacını taktı.

Marmaris Amfi Tiyatro'da gerçekleştirilen ve aralarında turistlerin de bulunduğu çok sayıda kişinin izlediği "Queen of Poland 2013" (Polonya Güzellik Yarışması) renkli görüntülere sahne oldu.

Ülkelerindeki elemeleri geçerek finale kalan 18 Polonyalı adayın katıldığı yarışmada, pop müziği sanatçısı Atiye ve Polonyalı sanatçılar Agata ile Michal Jablonski şarkılarını seslendirdi. Spor, gelinlik, gece kıyafetleri ve bikinili olarak geçiş yapan kraliçe adayları, dans gösterileri de sergiledi.

Aralarında sineme sanatçısı Tarık Tarcan'ın da bulundu jüri üyelerinin yaptığı değerlendirme sonucunda üçüncülüğü 5 numaralı Anna Maria Lenarcik, ikinciği ise 4 numara ile yarışan Justyna Trusewich elde ederken, 7 numaralı yarışmacı Joanna Chrustowska birincilik tacını kazanarak 2013 yılı Polonya güzeli seçildi.

Chrustowska'ya tacını önceki yılın kraliçesi Angelika Staros'a taktı. Joanna Grzybowska'nın "Marmaris Güzeli" seçildiği yarışmada 5 güzele de sponsor firmaların adını taşıyan güzellik unvanları verildi.

Agata ile Michal Jablonski'nin birlikte söyledikleri şarkı eşliğinde sona eren Polonya Güzellik Yarışması'nda, dereceye giren güzeller basın mensuplarına toplu poz verdi. - Muğla

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Güzellik Yarışması Marmaris Polonya Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title