Haberler

Piyanist Ünaldı Kırgızistan'da Konser Verdi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Kırgızistan Devlet Büyük Konser Binası Konser Salonu Konserde yer alan dinleyeciler Piyanist ve orkestradan detaylar Konserden detaylar Ünaldı'nın ayakta alkışlanması Ünaldı'ya çiçek sunulması Piyanist Ünaldı Kırgızistan'da konser verdi Türkiye'de ve dünyada çeşitli yarışmalarda ödül kazanan Türk piyanist Özgür Ünaldı, Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te konser verdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Kırgızistan Devlet Büyük Konser Binası

Konser Salonu

Konserde yer alan dinleyeciler

Piyanist ve orkestradan detaylar

Konserden detaylar

Ünaldı'nın ayakta alkışlanması

Ünaldı'ya çiçek sunulması

Piyanist Ünaldı Kırgızistan'da konser verdi

Türkiye'de ve dünyada çeşitli yarışmalarda ödül kazanan Türk piyanist Özgür Ünaldı, Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te konser verdi.

Ünaldı, Bişkek Büyükelçiliğinin ve bazı Türk şirketlerinin desteğiyle Bişkek Büyük Konser Salonu'nda verdiği konserde, klasik müzik bestecileri Sergey Rahmaninov ve Pyotr İlyiç Çaykovski'nin eserlerinin yanı sıra kendi bestelerini müzikseverlerle buluşturdu.

Rönesans-Art Sanat, Kültür ve Genç Yetenekleri Destekleme Fonu'nun organize ettiği konserde Ünaldı'ya, Kırgızistan Devlet Akademi Senfoni Orkestrası Şefi Rahatbek Osmanaliyev eşlik etti.

Ünaldı, iki saat süren konserin sonunda ayakta alkışlandı.

Dinleyicilerin büyük beğenisini toplayan uluslararası ödüllü genç piyanist Ünaldı'nın konserini izleyenler arasında Bişkek Büyükelçisi Metin Kılıç ve eşi Simten Kılıç da yer aldı.

Özgür Ünaldı, kuliste AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kırgızistan'da insanların klasik müziğe gösterdiği ilginin kendisini mutlu ettiğini söyledi.

Ankara doğumlu Ünaldı, Bursa Uludağ Üniversitesi Devlet Konservatuvarında Piyano Anasanat Dalı Öğretim Üyesi olarak görev yapıyor.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Metin Kılıç Kırgızistan Piyanist Türkiye Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title