Haberler

Özlem Tekin Balıkesir'de Konser Verecek

Güncelleme:

Rock müziğin kraliçesi Özlem Tekin, 5 Nisan 2014 Cumartesi günü Balıkesir'e müzik ziyafeti verecek.

Ajans ONALTI organizasyonu ile Balıkesir'de ilk defa sevenleri ile buluşacak olan sanatçı, 5 Nisan 2014 Cumartesi günü Kurtdereli Spor Salonunda gerçekleşecek muhteşem geceye hazırlanıyor.

Müzik hayatındaki başarısı, oynadığı diziler ve sinema filmlerinin başarısı ile 7 den 77 ye geniş bir hayran kitlesine sahip olan sanatçının Balıkesir'de ki ilk konseri yoğun hazırlıklar devam ediyor.

Müzik hayatına Grup Lokomotif'in üyesi olarak, Seyyal Taner ve Zerrin Özer'e sahnede vokal yaparak başlayan Özlem Tekin, Şebnem Ferah ve Ebru Bank (Eroğlu) tarafından Bursa'da temelleri atılan Volvox grubunda solist ve klavyeci olarak görev aldı. 1994 yılında solo çalışmalarına başlayan şarkıcı 1996 yılının Ocak ayında ilk solo albümü Kime Ne?`yi çıkardı. İkinci albümü Öz'ün ardından sanatçı Laubali ve Tek Başıma albümlerini yayınladı. 2013'te çıkardığı 7. Albümü "Kargalar" ile hayranlarını bir kez daha sevindirdi.

Tiyatro ve sinemada da başarılı projelere imza atan sanatçı Mucizeler Komedisi adlı müzikli tiyatro oyununda yer aldı. 2006 yılında Cem Yılmaz ile başrolünü paylaştığı "Hokkabaz" adlı sinema filminden sonra aynı yıl yönetmenliğini Kartal Çidamlı'nın gerçekleştirdiği, başrolünü Burhan Öcal ile paylaştığı "Maçolar" adlı dizide rol aldı. 2007 yılında "Fesupanallah" adlı dizi ile karşımızdaydı.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Özlem Tekin Balıkesir Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title