Haberler

MFÖ üyeleri, 52 yıllık dostları Özkan Uğur'a sahnede veda etti: Nasıl da gittin Özkanım, böyle bırakılmaz ki

Güncelleme:

Mazhar Alanson ve Fuat Güner, 52 yıllık dostu Özkan Uğur'a sahnede veda etti. Güner ve Alanson, Uğur'a veda konuşma yaparken gözyaşlarına boğuldu. Alanson konuşmasında MFÖ şarkısıyla dostuna veda ederek "Yalnız gitmeden önce bir şey söylemek istiyorum. Özkancım, ele güne karşı yapayalnız böyle de olmaz ki. Nasıl da gittin Özkan'ım, böyle bırakılmaz ki." dedi.

Cumartesi günü hayatı kaybeden Özkan Uğur için Atatürk Kültür Merkezi'nde tören düzenlendi. MFÖ grubu 52 yıllık dostları ve iş arkadaşlarına sahnede veda etti. Mazhar Alanson ve Fuat Güner, konuşmakta güçlük çekti. Güner ," Hiçbir söz ve hiçbir gözyaşı onun acısını içimizden attıramaz Özkan'ım yeniden buluşmak üzere hoşça kal" dedi. Mazhar Alanson ise "Biz nasıl unutacağız. Ne yapacağız çaresiz. Başka bir şey söylemek istemiyorum. Yalnız gitmeden önce bir şey söylemek istiyorum. "Özkancım, ele güne karşı yapayalnız böyle de olmaz ki. Nasıl da gittin Özkan'ım, böyle bırakılmaz ki." ifadelerini kullandı.

AKM'DE TÖREN DÜZENLENDİ

İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden MFÖ grubunun üyelerinden usta sanatçı Özkan Uğur, son yolculuğuna uğurlandı. AKM'de düzenlenen törene sanatçılar katılırken, Özkan Uğur'un tabutunun başına sanat hayatı boyunca yol arkadaşı olan gitarı konuldu.Uğur'un ölümüyle yıkılan Mazhar Alanson ve Fuat Güner konuşmak için çıktıkları sahnede güçlükle ayakta durmakta güçlük çekti.

MFÖ, 52 yıllık dostları Özkan Uğur'a sahnede veda etti: Özkanım hoşça kal

FUAT ÜNER: 52 YILLIK DOSTUMDU

MFÖ Grubu'nun üyelerinden Fuat Üner 52 yıllık dostuna veda ederken "Özkan bu salonda bulunan herkes için hatta ülkemizdeki herkes için çok önemli bir kayıp. Kimileri Özkan'ı MFÖ'nün Ö'sü olarak tanır, kimileri sahne sanatçısı, kimileri ise neşeli ve iyi kalpli bir ağabey olarak tanır. Ama benim için tam 52 yıllık dostum, iş ortağım. Hiçbir söz ve hiçbir gözyaşı onun acısını içimizden attıramaz Özkan'ım yeniden buluşmak üzere hoşça kal" dedi.

MFÖ, 52 yıllık dostları Özkan Uğur'a sahnede veda etti: Özkanım hoşça kal

"NASIL DA GİTTİN ÖZKANIM, BÖYLE BIRAKILMAZ Kİ"

Törende ayakta güçlükle duran ve gözyaşlarına hakim olamayan Mazhar Alanson ise şunları söyledi; "Özkan'ım şu anda burada olduğunu hissediyorum. Konuşma hazırlayamadım ama 2-3 gündür halimiz darmaduman. Meşhur lafları vardır. 3'ümüz kimsenin anlamamasını istediğimiz konuyu kuş diliyle konuşurduk. Bunu herkes biliyor. Biz yakınları zaten biliyoruz. Özkancım herhalde sen de hissediyordun ama bu kadar sevildiğini herhalde sen de bilmiyordun. Meğer bütün Türkiye severmiş seni. Tanıyan tanımayan herkes herkes. Biz nasıl unutacağız. Ne yapacağız çaresiz. Başka bir şey söylemek istemiyorum. Yalnız gitmeden önce bir şey söylemek istiyorum; 'Özkancım, ele güne karşı yapayalnız böyle de olmaz ki. Nasıl da gittin Özkan'ım, böyle bırakılmaz ki."

Zehra Yaşık
Haberler.com - Kültür Sanat

Mazhar Alanson Mazhar Alanson Fuat Güner Özkan Uğur Mfö Magazin Kültür Sanat Haberler

500

Yorumlar (4)

Ali :

Türkiye'nin yetiştirdiği ender gerçek sanatçılardan biriydi. Nur içinde yatsın. Allah rahmet eylesin. Geride kalan ailesine Yaradan sabır versin.

71
4
yanıtYanıtla
erman genç :

Sosyete toplanıyor kaç tanesi 1 Fatiha okuyor abdest alıp cenaze namazını kılıyor bilinmez, Vatandaş kaldırsa namazıda kılınır Fatihasıda okunur

23
39
yanıtYanıtla
aristoteles:

Boş işlere sanatcılar kafa yormaaz ac garıban adamın işi onlar

yanıt4
yanıt9
Gamer Amca Tv:

yahu Fatiha okuma müslümanlara has bir durum , cenaze namazı da oyle..

yanıt2
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title