Haberler

Osmancık'ta Ödüllü Trafik Haftası

Güncelleme:

Osmancık'ta Karayolları Güvenliği Trafik Haftası etkinlikleri çerçevesinde ödül yağdı

İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen İrfan Kıymaz, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Çalışkan ve Trafik Denetleme İstasyon Amiri Mehmet Akif Koç beraberinde  trafik görevlileri Trafik Haftası nedeniyle   Osmancık Kaymakamı Sezgin Üçüncü’ye ziyarette bulundu.

Osmancık İlçe Emniyet Müdürü Uğur Çalışkan  şehir içi ve dışı trafik faaliyetlerinde Kaymakam Sezgin Üçüncü’yü bilgilendirdi.

Müdür Uğur Çalışkan İlçede 14 bin 330 tescilli aracın olduğunu ifade ederek, şehir içi trafikte otopark sorunu yaşandığına dikkat çekti. Elektrikli bisikletlerde ehliyet, plaka ve kask gibi yasal zorunluluk olmadığını kayderek ailelere bu konuda büyük bir sorumluluk düştüğünü belirtti.

Kaymakam Üçüncü ise trafikte en önemli unsurun eğitim olduğunu belirterek , Avrupa ülkelerinde trafiğin daha düzenli olmasının en önemli nedeninin küçük yaşlarda başlayan trafik eğitimi olduğunu vurguladı.

Ülkemizde de  trafikte eğitim konusunda önemli gelişmeler olduğuna dikkat çeken Üçüncü bunda da eğitimin rolünün  büyük olduğunu kaydetti.

İlçede en çok trafik sorununun elektrikli bisiklet ve motosiklet kullanımında yaşandığını ifade eden Üçüncü, Elektrikli bisiklet ve motosiklet kullanımına dikkat çekmek istiyorum. dedi.  ilçemizde en çok trafik sorunu bu hususta yaşanıyor. Elektrikli bisiklet kullanımında ehliyet şartı olmadığı için denetleme de belli bir ölçüde yapılabiliyor. Ancak sonuçta elektrikli bisiklet de belirli bir hıza sahip ve sessiz çalıştığı için de daha tehlikeli olabiliyor. Emniyet bu konuda tedbir almaya çalışıyor ama öncelikle ailelerin de bu konuda sorumluluk üstlenmesi gerekiyor. Daha çok öğrenciler kullanıyor, bunun tehlikeli olduğuna velilerin dikkatini çekmek istiyorum. Bu konuda asıl denetim çocukların anne ve babalarındadır.Şeklinde konuştu.

Kaymakam Üçüncü'den  yılın trafik görevlisi seçilen Osmancık Emniyet Müdürlüğünde görevli Kemal Yılan, Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği'nden Fatih Şahin, İlçe Jandarma Komutanlığı'ndan Mehmet Ünal ve yılın sürücüsü seçilen Minibüs Şoförü Aytekin Kaya plaket aldı.

Ardından Trafik Haftası ile ilgili şiir ve resim yarışmalarında birinci olan ilk okul öğrencisi Zeynep Yağmur Çetin ile Damla Nur Arslan’a günün anısına hediyeler verdi.








Kaynak: Temsilci / Kültür Sanat

Trafik Haftası Uğur Çalışkan Sezgin Üçüncü Osmancık Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Sedef Şahin kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sedef Şahin kaç yaşında, nereli? Sedef Şahin biyografisi! 1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? #128176 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title